2777
2789
عنوان

دوست تاکسیک

42 بازدید | 15 پست

دوستم بعد از کاتم رفت با اکسم منم عصبی شدم فحشش دادم اونم شروع کرد پز دادن ک اکست الان داره قربون صدقه من میره بعدشم تهدیدم کرد ک تو دانشگاه ادم میفرسته سراغم بعد اون ماجرا من قضیه رو یه جوری باهاش بستم بهشم گفتم سمتم نیا نمیخوام باهات ارتباط بگیرم الان دوباره بعد چند ماه پیام داده دلم برات تنگ شده یه فرصت بهم بده رفاقتمو ثابت کنم خاک باباشو قسم خورد منم بهش گفتم شرمنده از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشم نمیخوام باهات ارتباط بگیرم ... نظرتون چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این ادمای لجن حسود رو از خودت دور کن مشخصه از اول چشمش دنبال اکست بودهمنم کم نداشتم اطرافم این مدلی ...

دقیقا خیلی حسودی میکنه نمیدونم چجوری بکنمش از خودم میترسم تو دانشگاه هی بیوفته دنبالم برام دردسر درست کنه🤦🏻♀️

دقیقا خیلی حسودی میکنه نمیدونم چجوری بکنمش از خودم میترسم تو دانشگاه هی بیوفته دنبالم برام دردسر درس ...

ولش کن بابا تا تو محلش ندی و دل نسوزونی الکی نمیاد سمتت

اصلا چرا جواب تلفنشو دادی؟!

من که دیگه با اون دخترخالم نه حرف زدم نه هیچی ابجیم هم بهش گفت چیزی که یه نفر بالا اورده تو نباید میخوردیش😁

تو آرزو کن! خدای قاصدک ها مهربان تر از تصور توست 
ولش کن بابا تا تو محلش ندی و دل نسوزونی الکی نمیاد سمتتاصلا چرا جواب تلفنشو دادی؟!من که دیگه با اون ...

پیام داد جوابشو دادم بعد دیگه دیدم ول نمیکنه دیگه جوابشو ندادم وای رو مخ 🙄

دقیقا رد فلگ یعنی چی🤣🤣🤣 من انگلیسیم خوبه ها ولی نشنیدم این چیزارو ، خدایی این دهه هشتادی ها یطوری ...

ببخش به بزرگیخودت😂❤واقعا دست خودمون نیست و این خیلی بده خیلی میترسم واسه اینده فارسی

الان میگه رد فلگیعنی چی😁😂خب فارسی را پاس بدار خواهر

اخه میدونی اکسم همچین مالیم نبود قد کوتاه ۱۷۰ کچل 🤣🤣 خودمم نمیفهمم چرا باهاش بودم از رو تنهایی

پیام داد جوابشو دادم بعد دیگه دیدم ول نمیکنه دیگه جوابشو ندادم وای رو مخ 🙄

اصلا خودتو درگیر نکن و حتی از گذشته هم باهاش حرف نزن

بگو میخوام سرم به درس و دانشگام باشه دنبال رفیق نیستم دیگ

بعدم با بقیه صمیمی شو اون خودش سرد میشه

اصلا خودتو درگیر نکن و حتی از گذشته هم باهاش حرف نزنبگو میخوام سرم به درس و دانشگام باشه دنبال رفیق ...

پررو پررو اومده میگه یه پسر ارزششو داشت برینیوتو رفاقتمون بهش گفتم این حرفو باید ب خودت بزنی 😑😂😂