2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دنیا مورد ترسناکی نداره

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . راهی که از شیخ صبحی طفیلی شروع شد به سید عباس موسوی رسید و به سید حسن نصرلله رسید و شیخ هاشم صفی الدین و شیخ نعیم قاسم حزب الله در قلب من تا ابد خواهد بود کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

رفته بودم طبقه پایین خونمون یکم اسپند دود کنم بعد داشتم برمیگشتم بالا چراغ و خاموش کردم خواستم درو ببندم یه چیز چهار دست و پا دویید سمتم همین دیشبه

و من یقین دارم که آخر روزی دوست داشتن تو،عاقبت به خیرم میکند🖤🥹

بختک زیاد می بینم همیشه هم اول صبح ...وقتی هم از خواب میپرم انقد سنگینم دوباره چشام میره ینفر تو گوشم صحبت میکنه صدای مردونه فقط هم اسممو صدا میزنه...همین که صدا میزنه از خواب میپرم