2777
2789
عنوان

پشت کنکور

132 بازدید | 14 پست

خسته شدم. چهار ساله پشت کنکورم . امسال که دیگه واقعا هیچی نخوندم . فقط تو اتاق تظاهر به درس خوندن کردم . پشیمونم ولی چه فایده ... دیگه نمیکشم واقعا ... دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین کارو کردم...جالبه همه ازم انتظار پزشکی دانشگاه های تهرانو داشتن.اونم سال اول...در این حد باهوش و درسخون بودم...

الانم که چندساله پشتم...

قراره دارودرمانی شروع کنم و امسال بخونم..

یه چیزی بهت میگم به حرفم گوش کن

برو پیام نور و تمام

گوش کردی کردی نکردی با یه دیپلم میمونی

منم چهار سال پشت موندم هیچی قبول نشدم عالم و ادم بهم گفت برو پیام گفتم نه من زرنگم جای من نیست

الان مثل چی پشیمونم

اگه همون سال اول میرفتم الان لیسانسمم گرفته بودم برای ارشد میخونم

امیدوارم برسی به چیزی که میخوای

مرسی.من همون چندسال قبل باید روانپزشک میرفتم درمان میشدم

متاسفانه کمکاری خودم بود.. توهم اگه فکر میکنی نیاز به درمان داری حتما اقدام کن.حیف جوونیه واقعا...

رشتت چیه؟این چند سال چیکار می کردی پس؟؟عیب نداره امسال بخون برا ۴۰۶ انشاءالله قبول میشی

تجربی، سالای اول خیلی اشتباه داشتم .. همون سال دوم دیدم پشت کنکورم باید یه مشاور میگرفتم ... نمیگم بدون مشاور نمیشه قبول شد ...ولی من هیچی از کنکور نمیدونستم .. فقط خودمو خسته کردم.امسال هم که کلا ول کردم.

تجربی، سالای اول خیلی اشتباه داشتم .. همون سال دوم دیدم پشت کنکورم باید یه مشاور میگرفتم ... نمیگم ب ...

عیب نداره عزیزم به هرحال برات تجربه شد

تجربی ام سخته واقعا حق داری

امسال سعی کن بخونی برا ۴۰۶ ،اگه ام حس میکنی نیاز به مشاور داری مشاور بگیر

کاری ندارم اما من به شخصه مشاور گرفتن رو یک بهانه میبینم برا خودم حالا شاید برا شما تاثیری داشت.موفق باشی

وطنم🇮🇷❤️🔥