2777
2789
عنوان

جذب محال

94 بازدید | 11 پست

خیلی اتفاقی یه دفترچه های قدیمیمو پیدا کردم.توش به یه روش خاص شکرگذاری کرده بودم و چیزی ک اونموقع نداشته بودمو نوشته بودم و سعی داشتم جذبش کنم.الان دوسال از جذب اون چیز محال میگذره.حقیقتا تا چند دقیقه خشکم زد.

میخوام باز شروعش کنم و بقیه چیزایی ک میخوامو بگیرم.

خیلی وقته شکرگذاری میکنم و حس میکنم انرژیمو تغییر داده و رویاهای واقعی میبینم...حیوونا عجیب جذبم میشن...تو بدترین شرایط با وجود تمام ترسا ته دلم ارامش حس میکنم.

دوست داشتم بگم اینو براتون چون میدونم خیلیاتون راجب قانون جذب شنیدید و میخواستم بگم برای من صد درصد جواب داده.تجربه مشابه دارید بگید تا دوستامون استفاده کنن و اگر دوس داشتن شکرگذاری و جذبو شروع کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا واس ما فایده نداست پش

نمیدونم

من ادمی نبودم ک دوره ببینم و کتاب بخونم راجبش یا حتی پادکستی گوش بدم.نوجوون ک بودم ارزو داشتم ارتودنسی کنم ولی اصلااا شرایطش نبود و اتفاقی تو اینترنت یه چیزی خوندم و با همون اطلاعات کم فقط شرو کردم

وای چه خوب این دومین تاپیکی هست که در مورد جذب دیدم.. چجوری مینوشتی توضیح میدی عزیزم؟چند مدت مینوشتی ...

ببین اصلا یادم نیس چیکار کردم.خودمم امشب کشتم خودمو ببینم چیکار کرده بودم تا دوباره همونجوری انجام بدم و این چیزایی ک متوجه شدم اینه که من ۱۵ شب پشت سر هم ۲۱ بار با زبان حال خواستمو نوشتم.

عزیزم بیشتر بگو خبچجوری انجام دادی خیلی ناقص بود توضیحاتت

۲۱ بار به مدت ۱۵ شب ارزومو با زبان حال نوشتم.

شکرگذاریم میکردما در کنارش.چن ساله هرشب قبل خواب بابت تک تک چیزایی ک دارم شکرگذاری میکنم.ینی مینویسم رو کاغذ خدایا شکرت بابت اینکه سلامتم،بابت اینکه پدر و مادرم سالمن و کنارمن و....

چه عالیییی خب الان تو دفترچه شون مشخص نیست مگه که چجوری مینوشتین؟

عکسش تایید نشده هنو متاسفانه فرستادم نیومده هنو

۲۱ بار نوشتم خدایا شکرت ارتودنسی کردم.بالاشم زندم روزشو

مثلا روز ۱ زیرش ۲۱ بار این جمله