2777
2789
عنوان

بارداری

132 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من تازه باردارشدم نمیدونم تو هفته چندم هستم چون تازه بی بی چک دادم قراد فردا برم دکتر ببینم چند هفته ام هست. خیلی دل درد دلپیچه زیر شکمم دارم ب شدت درد میکنه و کمرم هم درد میکنه ایا عادیه یا نه؟؟؟کمکم کنید اطلاعاتی ندارم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم. ینی نیازی ب استراحت اینا نیستش ترسی نداره

مبارکه😍.نه دیگه برو دکتر بهت میگه .منکه تازه پری اومد😣

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

عزیزم مبارکه.. هفته های بارداری رو از روز اول اخرین پری حساب میکنن.. نیازی نیست حتما سونو بری تا هفته رو بدونی... .. بزاری هفته 8 بری سونو که قلبو ببینن خیالت راحت میشه

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

مبارک باشه ،عادیه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ممنون عزیزم. ینی نیازی ب استراحت اینا نیستش ترسی نداره

استراحت که تو بارداری سعی کن استراحت کنی زیاد کارای سخت نکن استراحت کن ناز کن حالشو ببر خخخخ. نه چه ترسی اما من بارداریمو همش با ترس و استرس گذروندم الان که دنیا اومده خیالم راحته راحت. 

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.