2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دینی 18/5.فارسی18/75.زیست19.ریاضی 20.عربی و زبان 17/5. شیمی و فیزیک و سلامت 18 . هویت 15/5اینا کمتری ...

نمراتت خوبن حیف زبان کم گرفتی

اگه این درصدا رو بتونی سر جلسه حفظ کنی معلومه که قبول میشی

البته معمولا درصدا سرجلسه میاد پایین که اگه فیزیو میخوای باید حواست و جمع کنی🥲

از کی برا کنکور خوندی؟من امسال نخوندم پشیمونم دوازدهمم

من خیلی خوب جلو اومدم تا قبل از دی ماه ده تا دوازده ساعت میخوندم ترازم تو ماز نه هزار بود هدفم رتبه سه رقمی بود الان کارم به اینجا کشیده چون ول کردم

شهریور شروع کردم ولی دیگه دی تا اردیبهشت یا نمیخوندم یا چهار پنج ساعت میخوندم

فقط استمرار داشته باشت هشت ساعت بخون هر روز بهتزین نیتجه رو میگیری ازمون ماز و خیلی سبز هم بزن

نمراتت خوبن حیف زبان کم گرفتی اگه این درصدا رو بتونی سر جلسه حفظ کنی معلومه که قبول میشیالبته معمولا ...

زبان 18/75 میشم ولی چون نمیدونم پاراگراف نویسی چه اوضاعی داره اینودر نظر گرفتم خدا کنه 18 به بالا بده

وای ییی

من خیلی خوب جلو اومدم تا قبل از دی ماه ده تا دوازده ساعت میخوندم ترازم تو ماز نه هزار بود هدفم رتبه ...

با چه برنامه ای پیش رفتی؟آزمون ماز از تل بزنم هم خوبه؟ماز شرکت نکردم

زبان 18/75 میشم ولی چون نمیدونم پاراگراف نویسی چه اوضاعی داره اینودر نظر گرفتم خدا کنه 18 به بالا بد ...

منم سر پاراگراف نویسی خیلی استرس دارم🤣🤣🤣

امیدوارم چرت و پرتام و قبول کنه💃

با چه برنامه ای پیش رفتی؟آزمون ماز از تل بزنم هم خوبه؟ماز شرکت نکردم

اگه پولشو داری که اشتراک و بخر مگه نه مهم نیست فقط به شرطی که به برنامه پایبند باشی

تا قبل از دی با برنامه ماز بعدش دیگه ...