2777
2789
عنوان

عمل بینی

79 بازدید | 12 پست

دخترا کسی تجربه عمل با

دکتر علیرضا محبی

راستین مفرد رو داره ؟ من میخوام بینیممو عمل کنم شهرستانم نمیتونم حضوری برم مطب، دارم طبق نظرات بقیه انتخاب میکنم ، لطفا اگر از دکتر بینیتون راضی هستین یا درمورد این دوتا دکتر نظری دارید منو راهنمایی کنید

تعداد رای : 1
نظرسنجی
علیرضا محبی
0
0%
راستین مفرد
1
100%

دکترایی که گفتی رو راستش نمیشناسم عزیزم، نمیخوامم چون تجربهای ندارم الکی نظر بدم 😅🤍 من خودم کرمانشاه پیش دکتر عارفه هدایتی عمل کردم و فقط درباره این میتونم از تجربه شخصی خودم بگم. من از نتیجهم راضی بودم چیزی که برام مهم بود اینه که قبل عمل فقط نگفت این فرم رو میزنیم، واقعاً فرم صورتم و جنس بینیم رو در نظر گرفت و تنفس هم براش مهم بود. من بینی استخوانی داشتم، ولی بینیهای مختلف از جمله گوشتی هم کار میکنه

چون گفتی شهرستانی و نمیتونی حضوری بری، به نظرم قبل از اینکه فقط با نظر بقیه انتخاب کنی، از هر دکتری که مدنظرت هست نمونهکارهای مشابه بینی خودتو ببین و حتماً درباره مشاوره آنلاینشون سؤال کن. منم اگه جای تو بودم عجله نمیکردم بالاخره قراره چند سال با نتیجهش زندگی کنی 😅❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره عزیزم برو سایت biniclinic اونجا فرم مشاوره پر کن عکس بینیت رو میفرستی خودشون کامل راهنماییت میکنن

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

برای بعد عمل چی؟ تامپون میذاره؟ من باید بعد چند روز برگردم شهر خودم خیلی استرس تو راه بودن رو دارم

زندگی مثل آینه است؛ هرچه بیشتر لبخند بزنی، بازتابش هم زیباتر می‌شود.