2777
2789
عنوان

طلاق

77 بازدید | 12 پست

سلام خانوما یسوال و راهنمایی ازتون دارم ،

من برادرم خانومش قصد جدایی داره و طی ۳سال ۴سالی که باهم زندگی کردن داداشم رو خیلی اذیت کرده و برادر من هم تحمل کرده که ما متوجه نشیم و پدر مادرم حرص نخورن ، حتی عروسمون و مادرش به خانواده ام توهین کرده بودند و کلی چیز دیگه ک ما تازه متوجه شدیم ...

خانوم برادرم تهدید کرده بوده که یا حق طلاق رو بده یا مهریه رو میذارم اجرا داداش من هم حق طلاق رو داده ب این عنوان که خانومش زندگی کنه ...

الان تکلیف برادر ساده یا من چجوریه ؟؟

خوب اگه واقعا داداشتو اذیت کرده واسه چی اصرار به موندنش میکنه

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تکلیفی نداره.یا با هم باز کنار میان و زندگی میکنن.یا زنش میره با حق طلاقش اقدام میکنه و جدا میشن.مطمین باش وقتی زنش در قبال حق طلاق از مهریه گذشته پس زن بدی نبوده.احتمالا برادرت آزارش داده و همه چی کاملا برای شما تعریف نشده

برادرم دوستش داشت ، میتونه طلاق نده؟؟

نمیدونم راستش ولی حق طلاق برای اینکه زن بدون رضایت شوهرش فکر کنم میتونه طلاق بگیره

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم

تکلیفی نداره.یا با هم باز کنار میان و زندگی میکنن.یا زنش میره با حق طلاقش اقدام میکنه و جدا میشن.مطم ...

ایشون حتی جهاز نخرید ما هم خونه دادیم به برادرم و هم داداشم جهاز خونش رو خرید ماهانه مبلغی رو هم به حساب همسرش میزد

خب اگر شوهر نخواد چی ؟

حق طلاق به این معنی نیست شوهر نمیخواد از نظر قانون یعنی شوهرشم راضی بوده