2777
2789
عنوان

سلام خوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 37 پست
دورسرت بگردمدکترا میگن امیدی نیست🥲

مگه سرطان چی داری؟

اخه چطور ممکنه امیدی نباشه

به دختر خاله من گفتن تو باردار نمیشی ۳ ماه بعد باردار شد

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

چرا نمیخوابی؟

چون باید درس بخونم ولی دیگه نمیکشم دیگه نمیشکم👏👏

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم باید درس بخونم درسم نمیاد

پاشو درستو بخون

امیدوارم بااین جمله ی انگیزشی متحول شده باشی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خونپیش چند تا دکتر خوب و معتبر رفتم🫠

حق داری بترسی یا غمگین باشی حتی گریه کنی اینو بدون که هر احساسی که داری منطقی و انسانیه هروقت نیاز به صحبت داشتی من هستم . من تجربه مشابهی ندارم و حتی در حدی نیستم که بخوام نظری بدم ولی اینو بدون که همیشه شادی معجزه میکنه

مادر بزرگم چند روز پیش اومد توی خوابم صدام زد گفتم مامان جون چیکارم داری گفت هیچی مادر جون فقط خوش باش🙂

اینو کسی توی خوابم بهم گفت که دیگه توی این دنیا نیست

راستی هروقت خواستی میتونی با من صحبت کنی

من واقعا از دخترای خوشگل خوشم میاد❤️🫂

نه

🥺🫂

فداتشم مرسی ک هستی💋✨🤍

من فدات عزیزم🦋