2777
2789
عنوان

سلام خوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام از ماست

ای بدک نیستم

ملالی نیست

میخوام پاشم واسه خودم چایی بریزم پاشم نمیاد

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

سلام نه نیستم هیچ وقت خوب نیستم فقط گاهی هیجان زده ام و اغلب اوقات غمگین و دلتنگ و افسرده

فداتشم❤️منم مضطربم و حس میکنم بی عرضم ولی عیب نداره هممون یروز میمیریم پس بیخیال

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

فداتشم🥲ولی چن وقت دیگه این موها میریزه🥲

چرا چیشده

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

فداتشم❤️منم مضطربم و حس میکنم بی عرضم ولی عیب نداره هممون یروز میمیریم پس بیخیال

کاش هیچ وقت به این دنیا نمی اومدم

کاش واقعا کسی از من میپرسید

تا من از ته دل فریاد میزدم نه نمیخوام برم به اون دنیای لعنتی

کاش هیچ وقت به این دنیا نمی اومدم کاش واقعا کسی از من میپرسیدتا من از ته دل فریاد میزدم نه نمیخوام ب ...

مینو همچی درست میشه اگه درست نشد هم ما کنار میایم بالاخره دلمون اروم میگیره عادت میکنیم❤️خودتو نباز لطفا تو خیلی ارزشمندی و ی انسان واقعی هستی با احساسات واقعی

دکتر میگه سرطان دارم😭🥲

🫂🥺الهی فداتشم من مطمئنم همون اندازه که زیبایی قوی هستی سعی کن انگیزه ات رو حفظ کنی انگیزه همه چیز رو شکست میده پرنسس من

سلام از ماستای بدک نیستمملالی نیستمیخوام پاشم واسه خودم چایی بریزم پاشم نمیاد

منم باید درس بخونم درسم نمیاد

اه به من دختر خانوم؟