2821
2789
عنوان

بی بی چک

140 بازدید | 8 پست

سلام خانوما امروز ساعت 12 شب دقیق 14 روز از تزریق امپول اچ سی جی میگذره

به نظرتون بزنم بی بی؟؟؟

ادرارم هم غلیظ نیس

تقریبا برا 3ساعت پیشه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اگ باشه مثبت میشه ربطی ب زمان صب و شب نداره 

زود نیس؟؟؟

امروز 14 روز از امپولم میگذره

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه درصد کمی احتمال مثبت کاذب هست حالا اگه علائم داری فردا بزن ولی به نظرم یکی دو روزی هم صبر کن  ...

خودمم میخواستم صبر کنم

ولی شدید به دلم افتاده بزنم

خودمم میخواستم صبر کنم ولی شدید به دلم افتاده بزنم

خب بزن درکت میکنم این احساس دست بردار نیست ولی به هاله خیلی کمرنگ دلخوش نکن حالا پررنگ باشه شاید جای دلخوشی باشه من از خدا بهترینش که همون مثبت واقعیه رو میخوام 😘😘😘

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

بی بی زدم

منفی بود

فقط زیر نور یه هاله سفید داشت همین

خیلی دلم گرف