2777
2789
عنوان

من و همکلاسیم 😂

391 بازدید | 40 پست

بیاید میخوام اسکرین بزارم نظرتون رو بگید

همکلاسیم هست از اردیبهشت داره تلاش میکنه مخم رو بزنه 😂😂

حوصله رابطه ندارم مگر نه قبول میکردم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زود بزار لایک کن

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

اره داره مخ میزنه🤣🤣

ولی حس خوبی بهم نداد انگار داره پسند میکنه ( قدتم بلند بود خوب بود) این و نباید به تو میگفت این حس درونیشه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

اینکه اعتماد به نفس داری و زود وا نمیدی خصوصیات خوب خودت رو میدونی خیلیییی خوبه و تورو جذاب نشون میده

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد