2777
2789
عنوان

خیانت

109 بازدید | 27 پست

لطفا چرت و پرت ننویسین چون انقدر حالم بده عوق دارم

من چتای خیانت بابامو دیدم قبلا ب مامانمم گفتم دوبار هم دیدم هفتم بودم و دومین بارم یکم بعد ترش بود اولین بار انقدر گریه کردم حد نداشت میتونین تصور کنین قهرمان زندگیتون چطور نابود شه ؟دومین باز مامانم گفت ولش کن

ادم خوش اخلاقیه هیچی کم نذاشت برام ی اخلاق بد داره ک نباید وقتی یچیزو میگه همون لحظه بگم نه و جیغ و داد کنم اگ بگم اره میتونم کار خودمو کنم بعد تر ک اروم شد

در واقع میشه خرش کرد ولی نه بگم قهر میکنه

امروز تلگرامم تو گوشیش وارد کرده بودم برای یکاری اکانتمو اوردم مخاطباش اومد برام

بچها من فکر کردم دیگه کاری نمیکنه:)))ولی ی چیزی دیدم حتی خجالت میکشم اینجا بگم فرا تر از تصورتونه تروخدا نگین چی بگم اینجوری بگم که زن شوهر دار خوبش بود کل زندگیم میگم نمیتونم به مردا اعتماد کنم فلان اون ی دروغگوعه از همشون بدم میاد احساس میکنم الان میمیرم انقدر ناراحتم دلم نمیخواد ببینمش چجوری میتونین؟جتی دلم نمیاد نفرینش کنم کاش هیچوقت من نبودم کاش مرده بودم کاش من نمیدیدم اینارو

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همچین تجربه ای داشتم اگه از من میشنوی به مادرت چیزی نگو اشتباه منو نکن

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
🥲🥲 شاید بهتر باشه از مشاور کمک بگیریو بله حق داری که دیگه نتونی به کسی اعتماد کنی

خجالت میکشم حتی بگمش :))من همش سعی کردم اون خاطره هارو پاک کنم و دوسش داشته باشم

همش احساساتمو سرکوب کردم

و تهش شدم این

من همچین تجربه ای داشتم اگه از من میشنوی به مادرت چیزی نگو اشتباه منو نکن

قبلا گفتم

بنده خدا گفت بهش و مثلا بابام گفت که دیگه تکرار نمیکنه دومین بار گفت چیکار کنم

خجالت میکشم حتی بگمش :))من همش سعی کردم اون خاطره هارو پاک کنم و دوسش داشته باشمهمش احساساتمو سرکوب ...

عزیزم تو کار بدی نکردی و خجالتش برای تو نیس

اتفاقا تنها کسی که میتونه کمکت کنه یه مشاوره

ابنجوری راحت تر میتونی گذر کنی

عن آقا درخواست نده :/

طفلی مادرت که درجریان هستش ولی سالها دم نزده..

اتفاقا کاش حرف میزد کاش وقتی میفهمید ابروشو میبرد طلاق میگرفت چرا همش من باید اینارو ببینم؟خدا چرا نمیکشتم؟

کسی که طعن خیانت رو چشیده بازم تکرارمیکنه هیجوقت ذات عوض نمیشه سعی کنین چک نکنین و نگا نکنین ب مادرت ...

یعنی برای همینه میگه همش پول ندارع؟نمیدونم در صورتی ک ما درامد عادیی داریم حس میکردم شاید پولشو پای اینا میده ولی فک میکردم مغزم مریضه

عزیرم من بابامو چک نمیکردم هر بار اتفاقی بود:))نمیدونم من بدبخت چرا باید اتفاقی ببینم

شاید داداشمم دیده امیدوارم ندیده باشه

عزیزم تو کار بدی نکردی و خجالتش برای تو نیساتفاقا تنها کسی که میتونه کمکت کنه یه مشاورهابنجوری راحت ...

همش ادا اینارو دراوردم ک من حالم خوبه بابام ادم خوبیه

حمایت میکنه کاش نمیکرد ولی اینجوری نبود

یعنی برای همینه میگه همش پول ندارع؟نمیدونم در صورتی ک ما درامد عادیی داریم حس میکردم شاید پولشو پای ...

اره باور کن برا همینه

من شوهر خودم خیانت میکنه بهم میگف پول ندارم همون روزش ۳ تومن ب حساب زنه زده بود فقط ب چشم حساب بانکی نگاش کنید و ازش بکنید ب مامانت بگو ازش پول بکن براخودت خرج کن و ب خودت برس خودتونم ب بیخیالی بزنید اخرش میمونه میفهمه کاراش بد و تباه شدع