2777
2789
عنوان

کارما دروغه

144 بازدید | 23 پست

مادرشوهرمن این همه بهم بدی کرده روز ب روزم سالم ترمیشه بخدا اصن ی بار ندیرم بگه فلان جام دردمیکنه همیشه هم کارمیکنه توباغ خونه طویله ،خیلی زن شیطان صفتی هس خداازش نگذره گاه ب خونم دعا گذاشت شوهرمو ازم سرد کرده حتی خونه هم نمیاد باحرف مادرش فقط حرکت میکنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ولی من از ته دلم آه کشیدم چون خیلی مظلوم بودم و خیلی رو سرم ظلم کردن و پشت سر به ساکت بودنم خندیدن الان مادرشوهرم صبح با درد و گریه از خواب بیدار میشه . نمیتونه دو قدم مث ادم راه بره . شبا با گریه میخوابه . دروغه بگم دلم خنک نشده

به خدا خداقسم اصلا دروغ نیست ،دیرو زود داره سوخت وسوز نداره،مادرمن ازپدرم جدا شد همسرو خانوادش انقدر کوبیدن سرم همش میگفتم خدایا فقط واگذارشون به خودت تا گذشت بعداز ۹ سال خدا زد سر مادرشوهرم رفت تقاضای طلاق داد پدرشوهرمم ازخدا خواسته سریع طلاق داد ،حالا نوبت من بود حرفایی ک زدن بهم بهشون بزنم

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

به خدا خداقسم اصلا دروغ نیست ،دیرو زود داره سوخت وسوز نداره،مادرمن ازپدرم جدا شد همسرو خانوادش انقدر ...

ن من باچشمای خودم میبینم هیچی ب اینا نمیشه بخدا فقط ی پسر ۳۶ سالهداره ک نمیتونه ازدواج کنه همین فقط مشکلش اینه اینم اصن فکرشو حتی نمیتونه یادم بیخیالیه

من خیلی خیلی کشیدم هیچی نمیشه ب این خدا صدای منو نمیشنوه

اصلا کفر نگو صبر کوچیک خدا ۴۰ ساله ،بهت قول صددرصدی میدم مطمئن باش خداداره صداتومیشنوه و به زودی زود میزنه توسرشون

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

اصلا کفر نگو صبر کوچیک خدا ۴۰ ساله ،بهت قول صددرصدی میدم مطمئن باش خداداره صداتومیشنوه و به زودی زود ...

همش دنبال اینه ک منو پسرش طلاق بده و بچمو ازم بگیرن منتظرن کمی بزرگ شه بچم بعدش منو طلاق بدن مثلا