2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

13 بازدید | 10 پست

کلا دخترایی که ریاضی میخونن ی وایب باحال و خفنی ندارن؟ چرا حس خوبی بهم میدن..ی جور قدرت ..نمیدونم مثلا بنظرم دختری که مثلا مهندسه وایب جالبی دارع نظرتون چیه؟

چرا همش میگن فلانی دکتره حتی کسی که مهندسه هم نمیگن مهندسع تهش بره دکترا رشتش رو بگیره بهش بگن دکتر😂 کلا تو ایران همه عاشق کلمه دکترن نمیدونم چرا...

هنوز سنت کنه، بذار سالها بعد که محیط کار رو تجربه کنی متوجه میشی صرفا تحصیلکرده های پولدار خفن هستن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز سنت کنه، بذار سالها بعد که محیط کار رو تجربه کنی متوجه میشی صرفا تحصیلکرده های پولدار خفن هستن

تحصیلکرده پولدار؟😂 وات؟

من تو محیطی که هستم گفتم اون عده دخترایی که رشتشون ریاضیه بنظرم وایب جالب تری دارن:)) اصلا شخصیتشون و رفتارشون فرق دارع

استادای ما خودشون هی بهم میگفتن دکتررررر فلانیعزیزم بعد یه ذوقی ام میکردن😂

وایی ینی ی جوری بعضی ها دوس دارن به خودشون بگن دکتر معلممون مهندسی داره بعد الان دانشجوی دندون پزشکیه تو همه صفحات جزوش نوشته دکتر 🤣🤦🏼

نه بابا منظورم این نبود اصلا کاری به تضمین شغلی و درامدشون ندارم:)

ولی جدی باحال نیستن چون جزشون هستم. 😀

مگه فقط رشته معماری باحال باشن،

وگرنه بقیه رشته های مهندسی مرد و زن مون فرق نداره.😀

••••*••••

ولی جدی باحال نیستن چون جزشون هستم. 😀 مگه فقط رشته معماری باحال باشن، وگرنه بقیه رشته های مهندسی م ...

جدی؟ چی خوندی مگه؟

حالا چرا معماری ها باحالن؟ چون مربوط به هنره؟ :))

[QUOTE=420633785]جدی؟ چی خوندی مگه؟ حالا چرا معماری ها باحالن؟ چون مربوط به هنره؟ :))[/QUOT

یه رشته مهندسی خشک و بی روح، شاغلم .محیط کار هم همونه همون ادما از محیط دانشگاه وارد محیط کار شدیم .سرد خشک جدی.

کلا جو معماری ها فرق داره با بقیه مهندسی ها چون هنره خلاقیت ذوق سلیقه س. کلا جوشون صمیمیه ،چیزی که من دیدم. راحتن باهم .

••••*••••