2777
2789
عنوان

این پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 39 پست

بنظرم دختره خیلی قوی نریده بهش باید با یه اکانت دیگه بری بیشتر نابودش کنه

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسره

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

ارزش نداره پسرع عقده اییه ابروریزی میکنه

نه من به شخصه نمی تونم باید نرا رو قهوه ای کنم وگرنه شب خوابم نمیبره 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

چرا دختری باید قبول کنه یه نفر بهش بگه توله؟مگه بچه بازیهخرس های گنده ۳۰ سال سنشون داره میرهاینا با ...

خب ناراحت شده گفته بهش رکس بعدشم پسزه میگفته من هرکیو دوس دارم میگم توله مثلا میگفته توله نازم

شاید شیرین عقله پسره

پسره میگفته هرکیو دوس دارم میگم توله مثلا میگفته تولع نازم میگفته مجازی اینجوری بگم حس خوبی بهم میده اما واقعیت مثل پرنسسا رفتار میکنم