2777
2789
عنوان

انرژی زنانه🎀✨

126 بازدید | 13 پست

انرژی زنانه : بزرگترین کلاهبرداری تاریخ علیه زن.

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا هرسال ی چیز جدید میارن که زنا رو باهاشون تعریف کنن

دقیقاً. هر سال یه برچسب جدید میزنن به زنها. انرژی زنانه، زنانه بودن، لطافت و این حرفا. ولی انگار یادشون رفته که زنها آدمهایی با اراده، شعور و استقلال هستن، نه یه موجود اسرارآمیز که باید تحلیلش کنن. واقعیتش اینه که این مفاهیم همش برای محدود کردن زنها طراحی شدن. انرژی زنانه یعنی چی؟ یعنی یه زن باید همیشه مهربون، بخشنده و فداکار باشه؟ خب اگه این تعریف رو بپذیریم، یعنی هر وقت زنی خواست قاطع باشه، خواست حقش رو بگیره، میگن انرژی زنانهاش رو از دست داده. من این بازی رو نمیخرم. زنها میتونن هرجور که دوست دارن باشن. لازم نیست توی یه قالب تعریف شده قرار بگیرن

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

بیخیال

من واقعا نمیتونم بیخیال باشم 🥲میتونم بیینم این کلاهبرداری رو به اسم انرژی زنانه به خورد زنها بدن. این حرفا رو زدهاند که زنها رو توی همون چارچوب محدود نگه دارن. زنها باید آگاه باشن، نه اینکه اسیر این برچسبها. اگه فکر میکنی بیخیالی راحته، باشه. ولی من ترجیح میدم حرف بزنم. زنها باید از این قالبهای دروغین بیرون بیان. ارزش یک زن به این نیست که چقدر انرژی زنانه داره، به اینه که چقدر خودشه

چیز بدی نیستبعضیا دارن افراط میکنن و غلط جاش میندازن.

دقیقاً. خودِ انرژی زنانه چیز بدی نیست، مسئله اینه که چطور ازش استفاده میشه. متاسفانه خیلیها این مفهوم رو بهانه کردن برای محدود کردن زنها. میان میگن زن باید انرژی زنانه داشته باشه، یعنی باید همیشه نرم، مهربون، فداکار و از خودگذشته باشه. اما به محض اینکه یه زن قاطعیت نشون میده، میگن خشنه، انرژی مردانه داره، زنونه نیست.

انرژی زنانه نباید تبدیل بشه به یه قالب تحمیلی که زنها رو توش محدود کنه. هر زنی میتونه هرجوری که دوست داره باشه. قاطع، نرم، خشن، مهربان، محکم، هر چی دوست داره. لازم نیست توی یه کلیشهی از پیش تعیین شده قرار بگیره.

پس انرژی زنانه بد نیست، بدجاش اینه که ازش استفاده میشه برای کنترل و محدودیت. ما باید آگاه باشیم و این بازی رو نخوریم🥲🥲🎀

دقیقاً. هر سال یه برچسب جدید میزنن به زنها. انرژی زنانه، زنانه بودن، لطافت و این حرفا. ولی انگار یاد ...

تو همین سایت هم زیاده.. خیلی از کاربرا اینجوری هستن و اگه تو بگی نه من برعکسش انجام میدن حمله ور میشن میگن تو انرژی زنانه نداری.. یکم انرژی زنانتو ببر بالا شوهرت ترکت میکنه اینجوری.. والا ما آدمیم.. هرجوری که دلمون میخواد رفتار میکنیم و حرف میزنیم.. تا کی باید با هر ساز جامعه برقصیم و سعی کنیم یکدست و شبیه هم باشیم یوقت شوهر هولمون ترکمون نکنه

متعصب و افراطی جماعت ریپلای نکنه منو چندشم میشه

تو همین سایت هم زیاده.. خیلی از کاربرا اینجوری هستن و اگه تو بگی نه من برعکسش انجام میدن حمله ور میش ...

دقیقاً همینه. به محض اینکه یه زن یه قدم از این قالب خارج میشه، بهش میگن انرژی زنانهات رو از دست دادی. انگار که زن بودن یعنی فقط همون کلیشههای تکراری. و جالبتر اینکه این حرفا رو بعضی وقتا خود زنها به زنهای دیگه میزنن. یعنی خودمون داریم همدیگه رو توی همون چارچوب نگه میداریم.

این ترس رو به زنها تزریق کردن که اگه قاطع باشی، اگه حرفت رو بزنی، اگه نه بگی، شوهرت ترکت میکنه، خانوادهات رهات میکنن، جامعه قبولت نداره. ولی به نظرت این همه زن که توی تاریخ حرفشون رو زدن، شکست خوردن؟ نه والا. برعکس، همون زنها موندگار شدن🤌🏻

دقیقاً همینه. به محض اینکه یه زن یه قدم از این قالب خارج میشه، بهش میگن انرژی زنانهات رو از دست دادی ...

درکل جامعه ی مزخرفی شده.. مردم امروز ی چیزی میگن فردا ی چیز دیگه. بخاطر جو اینستا هم آدما راحت ذهنیتشون رو عوض میکنن.. نظر های چرت چرت میدن.. قضاوت های چرت تر.. کی بشه یکم از لحاظ روانی به ثبات برسیم زن ستیزی کمتر شه عین آدم بدون پریدن بهمدیگه زندگی کنیم.. من که دیگه با هیییچکس که مخالف منه و قصد دعوا داره بحث نمیکنم خیلی خیلی خسته شدم ازشون

متعصب و افراطی جماعت ریپلای نکنه منو چندشم میشه

درکل جامعه ی مزخرفی شده.. مردم امروز ی چیزی میگن فردا ی چیز دیگه. بخاطر جو اینستا هم آدما راحت ذهنیت ...

کاملاً موافقم

من واقعا نمیتونم بیخیال باشم 🥲میتونم بیینم این کلاهبرداری رو به اسم انرژی زنانه به خورد زنها بدن. ا ...

اره ولی خب همچی 50.50 هست نه ب این شوری شوری نه ب این بی نمکی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره ولی خب همچی 50.50 هست نه ب این شوری شوری نه ب این بی نمکی

راستش با حرفت موافقم. نه اونقدر شور که آدم رو بترسونه، نه اونقدر بینمک که بیارزش بشه. ولی چیزی که من میگم اینه که بعضیا میان این انرژی زنانه رو انقدر افراطی میکنن که میشه یه جور زورگویی. هر وقت یه زن یه کاری میکنه که به دلشون نمیخواد، میگن انرژی زنانهات رو از دست دادی. تعادل خوبه، ولی تعادل یعنی انتخاب. نه اینکه یکی بیاد بگه تو باید اینجوری باشی. والا هرکی دوست داره نرم باشه باشه، هرکی دوست داره محکم باشه باشه. مهم اینه خودت انتخاب کنی، نه اینکه بهت تحمیل بشه

راستش با حرفت موافقم. نه اونقدر شور که آدم رو بترسونه، نه اونقدر بینمک که بیارزش بشه. ولی چیزی که من ...

دقیقا 👌🏻

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه