por_az_omiiid مدیر استارتر عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 186 عنوان حس عشق 35 بازدید | 6 پست اگر تا حالا عاشق شدید از کجا فهمیدید که عاشقید؟ نشونههای عشق چیه؟ به غیر از اینکه زیاد به اون فرد فکر میکردید... دیروز | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shokofe_khanoom88 عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 762 عاشق نشدم هر فکر کردنی هم عشق نیست نگران نباش توکل کن به خدا اوست که همه چیز را حل میکند💫
por_az_omiiid مدیر استارتر عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 186 بنظرم عشق خیلی کمیاب و دوره .. پس تا حالا هیچوقت جتی یه ذره هم حس عشق نکردی؟
por_az_omiiid مدیر استارتر عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 186 خیلی جالبه برامبا خودم میگفتم الانه که کلی آدم بیان نظر بدنچون تو این سایت پره از حرفایی راجع به رابطه های قبل ازدواج و خود ازدواج و ... ولی وقتی برای جواب دادن به تاپیک باید یه ذره فکر کنی همه غیب میشن
shokofe_khanoom88 عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 762 خیلی جالبه برامبا خودم میگفتم الانه که کلی آدم بیان نظر بدنچون تو این سایت پره از حرفایی راجع به راب ... برای منم همینطور عزیزم فقط یه راهنمایی در مورد نوبت بیمارستان میخواستم نگران نباش توکل کن به خدا اوست که همه چیز را حل میکند💫
صبرا، عضویت: 1405/04/23 تعداد پست: 196 پس تا حالا هیچوقت جتی یه ذره هم حس عشق نکردی؟ خانواده ام رو چرا ، خیلی دوستشون دارمولی عشق رو نه ، من هیچوقت به اون مرحله ی گذشتن از خودم بخاطر کسی که عاشقش باشم نرسیدمالبته دلیلشم اینه که زیاد دنبالش نرفتم ، ولی با توجه به چیزایی که دارم تو جامعه و اطراف میبینم بنظرم عشق خیلی کمیابه ..