2777
2789
عنوان

خیلی اوسکلم😂😂😂😂😂

115 بازدید | 18 پست

خندم میاد واقعا

مثل بچه ها ۲ ساله میمونم

تا چند دقیقه پیش داشتم سکته میکردم از شدت ناراحتی و سردرد شدید داشتم و خیلی گریه میکردم یعنی داغون بودم

دوتا بستنی دادن بهم😂

ناراحتیمو یادم رفت نشستم با نیش باز بستی می خورم🤣🤣

به خدا فعکک کنم یکی خیلی خیلی اذیتم کنه با یه خوراکی کوچولو کامل از دلم درمیاد فراموش میکنم 😂😂

کاربر جدید نیستم یه تعلیقیم💔. منتظرم از تعلیقی دربیاد🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🤣🤣مگه همه نسبت به بستنی اینجوری نیستن؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
🤣🤣مگه همه نسبت به بستنی اینجوری نیستن؟

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟

😂😂آخه تا چند دقیقه پیش داشتم میمردم از شدت فشار روانی

یهو نیشم باز شد😂

کاششش پفک میآورد

پفک موخام🤣🤣🤣🤣

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂آخه تا چند دقیقه پیش داشتم میمردم از شدت فشار روانییهو نیشم باز شد😂کاششش پفک میآوردپ ...

عزیزم🤣

شوخی میکنم🤣🤣انشاله همیشه ناراحتیات همینجوری زود دود شه بره هوا

ولی بستنی رو دست کم نگیر😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم ...

سلام قشنگم♥️♥️

به خدا حس ششمم اکثرا اشتباه درمیاد و همینجوری چیزی که حس کردم و گفتم

ولی حس میکنم تا ۲ سال دیگه یه پسر به دنیا بیاری