2777
2789

به جز دربندو فرحزاد پل طبیعت وچیتگر ودرکه وبام تهران .جمشیدیه.پارک ارم.توچال.خوب دیگه نمیدونیم کجا بریم دلمونم گردش میخواد همه ی این هاروهم رفتین توروخدا یه جاکه حال میده معرفی کنید😔😔

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارکها چی ساعی ملت 

دل شاد باشه همه جا خوش میگذره 

فکر کنم تکراری نمیخوای

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
پارکها چی ساعی ملت  دل شاد باشه همه جا خوش میگذره  فکر کنم تکراری نمیخوای

اره ملت رفتیم ساعی نه

دره دار آباد _

آهار_ فشم_

دیزین_

پارک ملت_

پارک جمشیدیه_

پارک اب و اتش_

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

پارک جوامرد قصاب هم بدک نبود رفتیم کوهسار هم خوبه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
پاساژ گردی

یه بار رفتیم پاساژپالادیوم من یه شلوار خوشم اومد ۲۷۵۰ دومیلون و هفصدوپنجاه ها به تومن فقط نگاه کردیم اومدیم خیلی هم زشت بود خیلی😂😂😂

دره دار آباد _ آهار_ فشم_ دیزین_ پارک ملت_ پارک جمشیدیه_ پارک اب و اتش_

الان نگاه کردم در دراباد عجب باهاله😉😉😉ولی نباید زیاد راه برم بخاطر نی نی 😫😫

یه بار رفتیم پاساژپالادیوم من یه شلوار خوشم اومد ۲۷۵۰ دومیلون و هفصدوپنجاه ها به تومن فقط نگاه کردیم ...

حالا قربونت برم شما قیمت نکن فقط نگاه کن لذت ببر😂  باغ پرنده ها برید ..باغ ملی گیاه شناسی برید ....جایی نداره تهران ک

😍😍😍😍
الان نگاه کردم در دراباد عجب باهاله😉😉😉ولی نباید زیاد راه برم بخاطر نی نی 😫😫

امامزاده صالح تجریش

شاه عبدالعظیم

امامزاده داوود هم برای نی نی فک نکنم خوب باشه پیاده رویش یکم زیاده البته ماشین تا بالا داره تاکسی یا اتوبوس

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!