بچه ها من یه دوستی داشتم ک فامیلمونم بود بعد ازم سه سال کوچیک تره اما رابطمون خیلی خوب بود شاید از نظر من تا کلاس هفتم رابطمون خوب بود بعد یهو منو ول کرد منم افتادم دنبالش ک نه نباید منول کنه اینم بگم تنهادوستم بود
بعد چند سال همیشه مثل ای میموند ک نازشو میکشیدم بعد خسته شدم و دیگه اینکارو نکردم
ولی کم کم اومد سمتم بعد منم میرفتم سمتش ول میکرد...ک من تنها برم..اره خلاصع
بعد من واقعا خیلی دوسش داشتم
با هم کلی قهر کردیم بعد رابطمون خوب شد میومد سراغم چند تا ام خوراکی خرید واسم ک اشتی کنم باش
منم اینجوری بودم ک این تنها دوستمه
بعد من رو این خانوم یکم به نظرم جذاب بود بهش علاقمو اعتراف میکنم و اینم منو میبوسه با خودم میگم نکنه عاشقمه
بزار بگم بعد اون میگه حاظر نیس با یه دختری وارد رابطه شه و ردم میکنه و یکم اون اواخر باهام بد رفتار بود ،کلاس نهم بود و چند تا دوستم داشت ک سلطیه و هرزه بودن فک کنم روش اثر گذاشتن ک خیلی تند خو شد اول اصن خیلی اروم و مهربون بود منم از این ناراحت شدم ک ولم کرد چرا ؟ چون با یه پسری ک چندین سال روش کراش بود وارد رابطه شد و منم کلی نصحیت کردم و نزاشتم چون میدونستم ممکنه اسیب ببینه و جداییشون ۳۰ درصد شایدم بیشتر تقصیر منه، میدونستم قراره به اون اسیب بزه خلاصه کلان دیگه واسش مهم نیستم رابطمون سرد شد بعد اون هیچی بهم نمیگفت و کلان نادیده هرچند خودش رابطه رو با پسر به اتمام میرسونع
هرچند تو هرجمع تو هر لحظه هواشو داشتم مراقبش بودم
بعد الان تنها کسی ک نمیبنه منم فک کنم
اخه هنوزم دوسش دارم و یاد خاطراتم میفتم
بعد اینم هرروز خداااا از دوستاش پست و استوری میزاره
جدیدا نسبت بهش خیلی خیلی خیلی سرد شدم...
خیلی...
اما اینکه اون با ادما صمیمی شده و منو ول کرده ناراحتم میکنه اینکه قبلن بهترین دوستم بود واقعا گیج شدم ،عصبی و ناراحتم نمیدونم چیکار کنم
الان باز استوریشو دیدم بهش پیام بدم ؟