2777
2789

حرفه اي نيستم اما سوالتو بپرس

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد

ارد 1 لیوان

شکر سه چهارم لیوان

بکینگ پودر 1 ق چایخوری

وانیل کمی

1- زرده و سفیده رو جدا کنین . سفیده رو بزنین تا کاملا فرم بگیره

2- بعد شکر و زرده رو قاطی کنین و حسابی بزنین تا کرم رنگ بشه و بوش بره (حالت پفکی بگیره یکمی)

3- ارد و وانیل و بکینگ رو قاطی کنین 2تا3 بار الک کنین

3- حالا یک سوم سفیده رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنین

این خیلی مهمه که با ی لیسک یا کفگیر چوبی به صورت دورانی هم بزنین (یعنی قاشق رو داخل مواد کنین بیارین بالا دوباره توی مواد بزنین که هوا لایه مواد کیکتون بره)

حالا نصف مخلوط ارد رو اضافه کنین باز به همون صورت مخلوط کنین 

دوباره یک سوم بعدی سفیده

بقیه ارد

بقیه سفیده

هر سری هم نیاز به هم زدن خیلی نیست

بعد مواد رو توی دمای 180 به مدت 40 دقیقه بپزین

با خامه فرم گرفته سرو کنین (میتونین وسطش رو موز گردو دنت یا مربا و ... بزارین)

چطوری درست کنم؟؟ممنون میشم

قوربونت توضیخ کامل دادم واست

فقط در مورد خامه بگم برو از قنادی بخر خامه و بعد بیار خونه مثلا واسه ی کاسه ابگوشت خوریش ی قاشق غذاخوری پودر خامه بریز توش و با همزن بزن دیگه کاملا محکم میشه و حالت میگیره

چیکار کنم کیکم مثل قنادی ها بشه؟؟ هم کیکم هم خامم سفت سفت بشه مثل قنادی ها

خامه ات بستگي به همزنت داره، كه توانش چقدره، اگه حرفه اي باشه، زمان كمتري بايد بزني، حدود ٥ تا ٦ دقيقه

زماني خامه آماده ست كه وقتي همزن داره كار ميكنه ، خامه صداي پوكي بده و حالت تيز تيز مثل كوه بشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مواد لازم : تخم مرغ 3 عدد ارد 1 لیوان شکر سه چهارم لیوان بکینگ پودر 1 ق چایخوری وانیل کمی 1- ز ...

خودمم همینجوری درست میکنم ولی مث قنادی ها نمیشه....خامشم خامه آماده ای میگیرم ولی خوب خوب در نمیاد

قوربونت توضیخ کامل دادم واست فقط در مورد خامه بگم برو از قنادی بخر خامه و بعد بیار خونه مثلا واسه ی ...

خامه فرم گرفته قنادي من گرفتم طعمش اصلا جالب نبود. ضمن اينكه خيلي هم گرون داد ، ١ كيلو ٤٠ تومن

خامه ات بستگي به همزنت داره، كه توانش چقدره، اگه حرفه اي باشه، زمان كمتري بايد بزني، حدود ٥ تا ٦ دقي ...

همینجوری میشه خامم..ولی وقتی با قیف و ماسوره کار میکنم شل میشه کم کم خامم....

خودمم همینجوری درست میکنم ولی مث قنادی ها نمیشه....خامشم خامه آماده ای میگیرم ولی خوب خوب در نمیاد

اگه دقیقا رعایت کنی از قنادی هم بهتر میشه

من الان 2ساله واسه همه مناسبتا ساختم همه تعجب کردن

ی نکته هم بهت بگم البته ، سعی کن ی روز قبل بسازی بزاری گرماش ک رفت توی پاکت بزاری و توی یخچال ... در واقع یکم بیات بشه

بعد فرداش در بیار خامه کشی کن

این هم خیلی توی مزش و شکلش تاثیر داره

مواد لازم : تخم مرغ 3 عدد ارد 1 لیوان شکر سه چهارم لیوان بکینگ پودر 1 ق چایخوری وانیل کمی 1- ز ...

منم دقيقا با همين دستور درست ميكنم، اما زمانيكه دارم زرده رو ميزنم،آب جوشم قاطي ميكنم

خامه فرم گرفته قنادي من گرفتم طعمش اصلا جالب نبود. ضمن اينكه خيلي هم گرون داد ، ١ كيلو ٤٠ تومن

منم خامه فرم گرفته میگیرم کیلویی ۱۶تومن خامش مزش خوبه ولی سفت سفت نمیشه که بخوای باماسوره کار کنی باهاش.یکم شل میشه رنگ اضاف میکنم

وای خیلی زیاد داده

ما شهرمون کیلویی 15 ... همونی هست ک روی شیرینای خودشون استفاده میکنن

ی خامه هم مارک کاله داره و میهن 

اونام خیلی خیلی خوشمزه هستن ولی یکم شل میشن

اونارو پودر خامه بزنی در حد 3-4 قاشق و بزنی با همزن اکی میشه و واقعا هم خوشمزن ... کیلویی 20 فکر کنم باشه