2777
2789
عنوان

رشته گرافیک

83 بازدید | 9 پست

دوستان رشته گرافیک توی دانشگاه هنر به نظرتون آینده کاری داره درآمدش خوبه؟

واسه اینکه توش پیشرفت کنی باید خیلی دم و دستگاه بخری یا نه میتونی با مهارت بالا شرکت های مختلف استخدام بشی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی با مهارت استخدام شی لازم نیست دم و دستگاه داشته باشی تهش یه لبتاپ

باید نمونه کارای خفن و زیااااد داشته باشی دو سال هم سابقه کاری داشته باشی عالیه

توی دانشگاه این رشته خرج داره ولی سرکار دیگه خرجی نداره

من هنوز دانشگاه نرفتم فقط یدونه لپ تاپ دارم چیزای دیگه ام لازم داره؟

لپ تاپت چیه

مشخصات رمش و گرافیکش و cpu رو باید ببینی بعد مقایسه کنی ببینی کشش اون برنامه هارو دارن یا نه

و اینکه قبلاً کار کردی گرافیک

Mood: quietly unstoppable

لپ تاپت چیه مشخصات رمش و گرافیکش و cpu رو باید ببینی بعد مقایسه کنی ببینی کشش اون برنامه هارو دارن ی ...

والا لپ تاپم ای سوس اگه اشتباه نکنم خیلی ازش سر در نمیارم و رشته مدرسه ام چیز دیگه ای بوده ینی نمیشه تو دانشگاه از صفر شروع کرد؟

والا لپ تاپم ای سوس اگه اشتباه نکنم خیلی ازش سر در نمیارم و رشته مدرسه ام چیز دیگه ای بوده ینی نمیشه ...

ایسوس گیمینگه؟

میشه شروع کنی ولی خیلی باید وقت بذاری و تلاش کنی براش

طراحیت چطوره؟

فقط به دانشگاه بسنده نکن خودتم آموزش ببین و پیگیر باش کلا

بعدا می تونی فریلنسر بشی دورکاری کنی

ایسوس گیمینگه؟میشه شروع کنی ولی خیلی باید وقت بذاری و تلاش کنی براش طراحیت چطوره؟فقط به دانشگاه بسند ...

طراحیم خیلی خوبه اتفاقا فقط باید آموزش اون طراحی و ببینم پشتکارم عالیه رشته دانشگاهم طراحی لباس بود صفر صفر رفتم کارام تاپ بود تو کلاسمون

اها درسته خیلی ممنون من فقط سوالم این بود ببینم از دانشگاه میتونم از صفر شروع کنم یا نه با شنیدم یکجایی گفتن خیلیی باید دم دستگاه زیادی داشته باشی من بیشتر دوس دارم این رشته رو برم بعدا جایی استخدام بشم

طراحیم خیلی خوبه اتفاقا فقط باید آموزش اون طراحی و ببینم پشتکارم عالیه رشته دانشگاهم طراحی لباس بود ...

نه فعلاً یه لپ تاپ مناسب داشته باشی که مشخصاتش خوب باشه برای طراحی گرافیک چون برنامه هاش سنگینن

اگه تونستی یه قلم نوری هم داشته باشی که خوبه

فوتوشاپ اگه بلد نیستی اونو شروع کن به یادگیری

3dmax هم عالیه برای کار خیلیا دنبالشن

برای گرافیک فریلنسری خیلی بهتر جواب میده تا اینکه به قول خودت بری جایی استخدام بشی