2777
2789
عنوان

میترسسسسسم

56 بازدید | 9 پست

دوستان تحصیلکرده، من 23 سالمه به دلایل مشکلاتی نتونستم سال آخر دبیرستان رو بخونم رشتهٔ تجربی، البته تو این چند سال تو مسیر درس بودم، یعنی هی میخوندم ولی حالم بد میشد نمیشد ادامه بدم، تا پارسالم نصفهٔ دوازدهم رو رفته بودم کلاس. یجوری که افسردگی گرفتم، فشار که رو مغزم بیارم حالم بد میشه. ولی بازم شرایط زندگیم اوکی نیست، باید بتونم خودم رو بکشم بیرون. امسال میخوام با ماز بخونم، ولی تنهام کسی نیست راهنماییم کنه. شما موردی دیدین تو سن من بتونه ادامه بده، من پیر شدم 😭خدا میخوام بمیرم

مجردی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نترس

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیر شدی؟

خجالت بکش از حرفت

آره ک میتونی، ب خدا توکل کن

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

آره قربونت برم یه فامیل داشتیم با بچه کوچک و شوهر معتاد رشته هنرستان را تموم کرد الان خودش درآمد داره ببین اگه می خوای خودت را بکشی بیرون و زندگیت بهتر بشه باید ادامه بدی وگرنه هر چی زمان بگذره دیر تر میشه فرض کن الان شروع کنی بهتره یا ده سال دیگه حسرت بخوری شروع کن ♥️♥️

چادرم شهادتی دخترانه رقم میزند💙🌸

من بارها تو این سایت گفتم بازم میگم

من خودم تو سن ۲۷ سالگی بعد ازدواج و با بچه از دوم دبیرستان شروع کردم و دانشگاهم رفتم

حالا نمیدونم کاربری شما مرد یا زن ولی شرایط برای آقایون خیلی راحت و بهتره

آره قربونت برم یه فامیل داشتیم با بچه کوچک و شوهر معتاد رشته هنرستان را تموم کرد الان خودش درآمد دار ...

کلی با خانوادم دعوا کردم که همینجوری منو عروس نکنن. خانوادهٔ سطح پایین، استرس، روان داغون،

کلی با خانوادم دعوا کردم که همینجوری منو عروس نکنن. خانوادهٔ سطح پایین، استرس، روان داغون،

باورت میشه این شخصی که دارم بهت میگم پدرش هم معتاد بود و دست به زن داشت کلی پرونده داشت تو دادگاه بعد این دختره بیچاره را به زور شوهر داد اونم فهمید اگه میخواد رشد کنه باید روی پای خودش وابسته وگرنه نابود می شه برای همین درسش را خوند سخت بود اما خوند ما هیچ راهی برای رهایی از مشکلات الان نداریم جز اینکه پیشرفت کنیم

چادرم شهادتی دخترانه رقم میزند💙🌸

اسی من ۳۹ سالمه لیسانس دارم یادمه یک دبیری داشتیم میگفت هر چقدر پشت کنکور بمونید ولی رشته خوب بخونید تا از اونور بیکار نباشید من ۲۲ سال دقیق لیسانس گرفتم و تا سن ۳۹ سال که الان هست بیکارم تو فکر کن ۳۰ سالگی فیزیوتراپی یا دندان پزشکی تازه قبول بشی واقعا ارزشش رو داشته شبیه شما هم دیدم دیر رفتن دانشگاه ولی رشته خوب خوندن الان شغل دارن