2777
2789
عنوان

دانشگاه

52 بازدید | 1 پست

من نوزده سالمه و پارسال به خاطر یک سری مشکلات که هم پول بود و هم خودم نرفتم دانشگاه رشتم توی هنرستان مدیریت خانواده بود و الان انتخابی برای دانشگاه دولتی ندارم و اگه بخوام کنکور بدم باید دوباره رشته های نظری رو از اول بخونم

برای همین میخوام با سوابق تحصیلی و رشته های بدون کنکور برم درس بخونم خیلی سردرگمم نمیدونم چیکار کنم میخوام برم یه چیزی بخونم که زود بازده باشه و اینکه بعدها برای مهاجرت هم کورسویه امیدی داشته باشم نظر خودم روی مدیریت بازرگانی یا مدیریت مالی بود البته ی مدت به هتل داری هم فکر کردم بگذریم کسی میتونه کمکم کنه دانشگاه پیام نور بهتره یا آزاد و اینکه هزینه ها برای دانشگاه چطوره متاسفانه با فامیل رابطه خوبی ندارم و نمیتونم در این رابطه ازشون سوال کنم لطفاً لطفاً اگه کسی میتونه در هر مورد کمکی کنه یا چیزی بگه که بدردم بخوره بگه مرسی

آزاد سطح علمی بالاتری داره اما هزینه بیشتر

مدیریت ها هم رشته های خوبین

عزیز من کلی زحمت میکشم برات تایپ میکنم و نظر میدم شعور اینکه لااقل تشکر کنی رو داشته باش 😉 مرد نی نی سایتی درخواست =فوش مادر🫡

آزاد سطح علمی بالاتری داره اما هزینه بیشتر مدیریت ها هم رشته های خوبین

ببخشید مثلا ماهی چقدر میشه دانشگاه آزاد یا ترمی چقدر بعد علاوه بر شهریه خرج دیگه هم داره دانشگاه آزاد ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷