2777
2789
عنوان

درس خوندن

317 بازدید | 38 پست

دلم میخواد درس بخونم ولی احساس میکنم زده شدم حالم از رشتم بهم میخوره رشتم انسانیه شهریور باید نهایی امتحان بدم بزرگسالانم دلم نمیخواد این ۲ تا کتاب و بیفتم ولی خیلی خستم از این کتابا تا الان هزار دفعه خوندمشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندسالته عزیزم؟ منم بزرگسالم میخوام کنکور تجربی بدم حتما بخون، چون خانومی که توی جامعه جایگاه داره ط ...

۲۱ سالمه

خیلی خستم تموم درس هامو افتاده بودم با کلی بدبختی تونستم پاس کنم الان میرم سمت شون که بخونم مغزم نمیکشه

۲۱ سالمه خیلی خستم تموم درس هامو افتاده بودم با کلی بدبختی تونستم پاس کنم الان میرم سمت شون که بخونم ...

منم 21 سالمه دو تا درسم مونده که شهریور امتحان بدم

بخون قبول بشیم بعد بریم سراغ کنکور و دانشگاه🥲

منم 21 سالمه دو تا درسم مونده که شهریور امتحان بدم بخون قبول بشیم بعد بریم سراغ کنکور و دانشگاه🥲

اره واقعا کاشکی حداقل برنامه امتحانی رو میفرستادند ببینیم کی شروع میشن امتحانات خیلی نگرانم

اره واقعا کاشکی حداقل برنامه امتحانی رو میفرستادند ببینیم کی شروع میشن امتحانات خیلی نگرانم

از الان بخون، مدرسه ما گذاشته که امتحانا شروع میشه و حضورین اما نگفتع از کی، اگه پول مستمر دادی با هفت قبولی

از الان بخون، مدرسه ما گذاشته که امتحانا شروع میشه و حضورین اما نگفتع از کی، اگه پول مستمر دادی با ه ...

مگه شهریور نباید ۱۰ بگیریم قبول بشیم قانونش مگه این نیست

دی و خرداد با ۷ قبولیه