2777
2789
عنوان

جریانش چیه❓

117 بازدید | 6 پست

بچه ها نتایج کنکور ارشد علوم پزشکی کی میاد؟ اصن اومده یا قراره بیاد 😂😂😂کسی میدونه؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

منم منتطر ارشد وزارت علومم که هنوز نیومده

من باید به یکی از افراد حساس فامیل تبریک بگم اگه قبول شده باشه یا حداقل بپرسم نتیجه چیشد و اینا خیلی رو این موارد حساسه و منم اصن نمیدونم علوم پزشکی کی قراره نتایجش بیاد تونت زده اواخر مرداد ولی نگفت چندم😂😂😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باید به یکی از افراد حساس فامیل تبریک بگم اگه قبول شده باشه یا حداقل بپرسم نتیجه چیشد و اینا خیلی ...

وزارت بهداشت که اصلا هنوز کنکورش برگزار نشده پاییز فکر کنم

اونایی که وزارت علومن اواخر مرداد جوابش میاد

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

وزارت بهداشت که اصلا هنوز کنکورش برگزار نشده پاییز فکر کنم اونایی که وزارت علومن اواخر مرداد جوابش م ...

ایشون ارشد پرستاری چندماه پیش که دیدمش گفت قراره امتحان بده امتحان داده یا جزو اوناییه که برگزار نشده؟

ایشون ارشد پرستاری چندماه پیش که دیدمش گفت قراره امتحان بده امتحان داده یا جزو اوناییه که برگزار نشد ...

فکر کنم هنوز امتحان ندادن تو رشته پزشکی و پیرا زیر نظر وزارت بهداشت که ازمون ارشد به تعویق افتاده تا پاییز

اما وزارت علوم تیرماه ازمون دادن و اواخر مرداد جواباشون،میاد

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

فکر کنم هنوز امتحان ندادن تو رشته پزشکی و پیرا زیر نظر وزارت بهداشت که ازمون ارشد به تعویق افتاده تا ...

مرررسی عزیزممم موفق باشی❤