2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

300 بازدید | 22 پست

سلام من میخوام مشاور کنکور بگیرم و خیلی سردرگمم رفتم نظرات رو خوندم چندتا از دوستان ایشون رو معرفی کرده بودن @henle89 خواستم بگم قابل اعتمادن؟ نتیجه گرفتین؟ ممنون میشم جواب بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موسسه هایی که سابقه زیاد دارن و حرفه هستن رو بگیر . سیب ترش دکتر کریمی و مدیکال و اینم بگم بهترین مشاور هم باشه خوب نخونی و از برنامه عقب بیوفتی تاثیری نداره

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

شما گرفتین؟خوب بوده؟

ببین همشون یچیزی قراره بگن نحوه کارشون فرق داره اپلیکیشن هاشون فرق داره و ...

همشون چیزایی که لازم هستو بهت میگن منابع ازمون های خوب روش جمع بندی و ... تو باید خوب استفاده کنی هرکدوم هزینه کم داشت اونو بگیر و سابقه زیاد

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

شما گرفتین؟خوب بوده؟

اره من یه مشاور گرفتم از دیمن . ازشون راضی بودم . دیگه بخاطر مسائل مالی بقیشو ادامه ندادم

ولی خب همون 3ماهی که باهاشون بودم دیگه یاد گرفتم نسبتا خیلی چیزارو

الان خودم برنامه ریزی میکنم

🌱

ببین همشون یچیزی قراره بگن نحوه کارشون فرق داره اپلیکیشن هاشون فرق داره و ...همشون چیزایی که لازم هس ...

خوب من چند بار از گاماس مشاور گرفتم ولی خوب نبودن

شما خودتون انتخابتون بین سیب ترش و مدیکال کدومه؟

دنیا پناهی کانالشو چک کن ببین به شخصیتت میخوره؟

اگر اوکی بودی با ایشون بردار

ولی یه چیز بگم

هر مشاوری اگر گرفتی دیدی پیشرفت نکردی دکمشو بزنننن

بزار خانواده منت بذارع بهتره تا اینکه کنکور بدی و خرابش کنی

اره من یه مشاور گرفتم از دیمن . ازشون راضی بودم . دیگه بخاطر مسائل مالی بقیشو ادامه ندادمولی خب همون ...

خیلی هم عالی ممنون از راهنماییت

موفق باشید

نام خانوادگی مشاورتون چی بود؟

دنیا پناهی کانالشو چک کن ببین به شخصیتت میخوره؟ اگر اوکی بودی با ایشون بردار ولی یه چیز بگمهر مشاوری ...

ممنونم ازت باشه حتما میرم چک میکنم

دقیقا باهات موافقم چون بعضیاشون واقعا خوب نیستن فقط تبلیغ میکنن

خیلی هم عالی ممنون از راهنماییتموفق باشیدنام خانوادگی مشاورتون چی بود؟

مشاور های گروهی مثل مدیکال استوز و سیب ترش و... بگیر نگیر داره

یعنی منتورت ممکنه شانست خوب باشه ممکنه بد باشه

دقت کن که باید درصدات بالا بیاد

اگر دیدی یک ماه گذشته هنوز منفی میزنی بدون یا حرفاشو گوش ندادی یا مشاورت خوب نیست

مشاور های گروهی مثل مدیکال استوز و سیب ترش و... بگیر نگیر دارهیعنی منتورت ممکنه شانست خوب باشه ممکن ...

وای دقیقا همین چیزا باعث شده سردرگم بشم

الان واقعا نمیدونم چی کار کنم

ممنون که راهنمایی میکنی

شما خودتون با دنیا پناهی کار کردین؟

وای دقیقا همین چیزا باعث شده سردرگم بشمالان واقعا نمیدونم چی کار کنمممنون که راهنمایی میکنیشما خودتو ...

حقیقتشو بگم نه من باهاش مشاوره نداشتم

چون احساس کردم خودم میتونم برای خودم برنامه بریزم و پشت کنکوری بودم تجربه داشتم دیگه هزینه ننداختم رو دست خانوادم

اما یکسال کامل محتوای کانالشو چک میکردم و از وویسای رایگانش استفاده میکردم خیلیییی با مشاورای دیگه فرق داشت واقعا جواب میگرفتم

وای دقیقا همین چیزا باعث شده سردرگم بشمالان واقعا نمیدونم چی کار کنمممنون که راهنمایی میکنیشما خودتو ...

چنلش در تلگرام گذاشتم اما نی نی سایت اجازه نمیداد

@H_Azizi_85

این ایدی من تو تلگرامه تجربه کنکور و افزایش درصد دارم ان شاءالله نتیجه هم خوب بشه تموم شه برممممم

اما کمکی خواستی دلی پیشتم عزیزم

سال کنکور بار روانی زیادی داره هر اتفاقی افتاد از بقیه کمک بگیر اما جا نزن

راستی این پیامو سیو کن که پاک میکنم