2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 36 پست
خیانتش برام روشنه.ب خاطر پسرم موندم و پشتوانه ای ندارم

برین سریک کاری مشغول کاری بشین

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برین سریک کاری مشغول کاری بشین

انقد بد دله دیروز هم همیجوری فقط گفتم یواشکی برم پارک وبرگردم که کاشکی نمیرفتم تازه تو شهرستان ما حقوق 7یا8تومن بیشتر نیست

دنبال دکتر ترمیم بینی هستم هرکی هرچی میدونه بهم بگه

انقد بد دله دیروز هم همیجوری فقط گفتم یواشکی برم پارک وبرگردم که کاشکی نمیرفتم تازه تو شهرستان ما حق ...

برین فروشگاه های زنجیره ای مثل اتکا و رفا وهفت حقوق هاشون ثابت کل ایران و بیمه هم دارند

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بی من بی محلی میکنه .من ۳۱ سالمه اون ۴۵.چند ماهه مثل خواهربرادریم

مرده شور ببره هرچی زندگی متاهلی هستش بابام فقط بخاطر اینکه خرج مارو نده دوتا خواهریم هر دومون رو بیچاره کرد به اولین نفری که اومد داد من تو 13سالگی ازدواج کردم خواهرم 14اینا بود حالا باز خدا روشکر واسه اون ندار هست ولی خیانت نمیکنه

برین فروشگاه های زنجیره ای مثل اتکا و رفا وهفت حقوق هاشون ثابت کل ایران و بیمه هم دارند

نه اونا هم پرسیدم ثابت نیست شهرماه 10میده چون شیفت هاش چرخشی هستش نمیتونم عمرا اگه شوهرمم بیخیالم شده بزاره برم مادرش نمیزاره اون میگه به زن هاتون رو ندین زن زیاده پدر ومادرنیست

کاش بشه درد دل کنیم خواهر

درد دل کاری رو درست نمیکنه من فقط دخترم ازدواج کنه مطمعن بشم که این مردیکه آوارش نمیکنه یا پسرمو برمیدارم یک شب شبانه فرار میکنم میرم از دستشون من دماغو تازه عمل کردم خیلی زشت شده منتظر میمونم به روش نمیارم پول ترمیم رو ازش میگیرم تا اون موقع دخترمم خواستگار خوب پیدا بشه شوهرش میدم بعدش خودم باپسرم میرم اینه همه واسه این زندگی زحمت کشیدم حتی یک ضدآفتاب هم نخریدم تو این همه سال تنها خرج من همین 60میلیون دماغم بوده که اینم خراب شد

درد دل کاری رو درست نمیکنه من فقط دخترم ازدواج کنه مطمعن بشم که این مردیکه آوارش نمیکنه یا پسرمو برم ...

که این خودش زد شکوند مجبور به عمل شد اما میخوام این دفعه پیش دکتر خوب برم به امید خدا این درست بشه من درد دماغم هم هست افسردگی گرفتم دیونه شدم دیگه تحمل ندارم

من ب فکر جبران خیانتشم.چون کارش ی شهر دیگس و نمیبینه میخوام جبران گنم

خیلی زشته اینجوری فقط آبرو خودتون رو میبرید بنظرم اشتباه هستش