2777
2789
عنوان

زندگی داغونم کرد

145 بازدید | 12 پست

تا میاد زندگیم بیافتد رو غلتک

غلتکه میافته رو من🤦

واقعا زندگیم رو به راه نیست 😔

من همه تلاشم و کردم

اما درهای نجات بسته شدن

درهای تغییر

موندم کنج خونه پوسیدم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون فکر می کنی مشکلات تموم میشن اینجور میشن ، غلطک هاتو کلا جمع کن و آروم آروم پیش برو

یه نصیحت واسه تمام عمرت ، یا بهترین مجرد باش ، یا بهترین متعهد ، بلاتکلیفی باعث میشه از هیچ کدوم لذت نبری👌🏻

منننننم ... تا یادم میاد تمام هنرام موند زیر گل بخاطر اینکه هر تخصیصی هر کاری میخاستم بکنم تهش میرسید به اینکه پول نیستتتت آدم با استعدادی هستم ولی زندگی منو انداخت کنج خونه جونیم رفت زیبایم رفت ..زن آدم پولدارو بداخلاق بشید تا اینکه زن ی مرد خوش اخلاق و بی پول

یکاری کنین شماهاچندسالتونه ازخونه خونه بریدخونه خاله هاتون تامادرتونم مجبوربشه بیاد اون بخاطرشماهامونده اذیته مادره هرچیم بگی حاضره سختی بکشع امادلش نمیادتنهاتون بزاره ....باباتونوول کنیدوبریدتامادرتونم بیادومجبورشه طلاق بگیره شمام راحت شید

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

هعیییی خدامنم دلم گرفته از همه چی .. از تنهایی .. از روزگار.. باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ...

مگه ب معجزه باور داری

بنظر من معجزه نیست

اکه بود الان وضعیت این نبود

یکاری کنین شماهاچندسالتونه ازخونه خونه بریدخونه خاله هاتون تامادرتونم مجبوربشه بیاد اون بخاطرشماهامو ...

واقعا گل گفتی

من خودم دانشجو هستم

وضعیت خونه افتضاح از هر نظر

منم که دانشگاه تعطیل شد نشستم خونه خونه پوسیدم افسرده شدم

ولی گفتم مادر اکه منتظر باشید همه دختران برن هیچ وقت نجات پیدا نمیکنی

تو برو

ولی کو گوش شنوا

گفتم مادر این یه امید تهی هست

یا باید خودتو نجات بدی از بعضی چیزا دل بکنی

یا خودتو به فنا بدی

من برا رفتن خودم فکر میکنم

تنها امیدم اینه برم دانشگاه

من ۳۴دسالمهواقعا سخته

من ۳۷سالمه

زندگی آسونی نداره. راه آسون نداریم اصلا

مشکلتون چیه؟

یه نصیحت واسه تمام عمرت ، یا بهترین مجرد باش ، یا بهترین متعهد ، بلاتکلیفی باعث میشه از هیچ کدوم لذت نبری👌🏻

واقعا گل گفتیمن خودم دانشجو هستم وضعیت خونه افتضاح از هر نظرمنم که دانشگاه تعطیل شد نشستم خونه خونه ...

دقیقاتاشماهانرین مادرتون جایی نمیره نه اینکه فرارواینامنظورم اینه برین پیش همون خاله وفامیل ودانشگاه

ان شاالله خداکمکتون کنه🩷😍

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡