لیلی_عزیز مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 3053 عنوان ورزش پیلاتس 86 بازدید | 8 پست تقویت عضلات بدون استفاده از اوزون یا بارهای سنگینکاهش استرسخوش فرم شدن اندام از جمله پایین تنه و بالا تنهمناسب برای تمامی سنین و تمامی سطح هااب شدن شکمسوالی درمورد پیلاتس داشتید در خدمتم🙏 قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم 1405/05/27 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_عزیز مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 3053 چرا میگن واسه سن بالاس اصلا اشتباههتو باشگاه دختر 16 ساله ام میاد پیلاتس زن حامله ام میاد منه 25 ساله هم میرم قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 31211 من هم به زودی می خوام کلاس پیلاتس شروع کنم. قبلا خودم کمی خونه کار کردم، ولی می خوام منظم باشه. به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
22taranee عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 9134 اصلا اشتباههتو باشگاه دختر 16 ساله ام میاد پیلاتس زن حامله ام میاد منه 25 ساله هم میرم مرسی
لیلی_عزیز مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 3053 پیلاتس برای لاغری بهتره یا تی ار ایکس یا بدنسازی؟ تی ار ایکس قطعاچون تمرینای پرتحرک اینا داره قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم
لیلی_عزیز مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 3053 من هم به زودی می خوام کلاس پیلاتس شروع کنم. قبلا خودم کمی خونه کار کردم، ولی می خوام منظم باشه. اره تو خونه ام میشه با یوتیوباگه میخواید برید پیلاتس تیشرتای فشرده و کش پیلاتس و موکت مخصوص پیلاتس باید تهیه کنید قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم
bahar_20xd07 عضویت: 1404/11/28 تعداد پست: 1734 برا منی که BMI ام کاملا نرماله ولی بخاطر pcos یکم شکم و پهلو دارم به تنهایی برا آب کردن شکم و پهلو جواب هس یا نیازه که ورزشای جانبی ام انجام بدم؟چون خودم با یه اپلیکیشن انجامش میدم ولی میترسم کافی نباشه و شکم پهلوم اونقدری که باید تغییر نکنن