2777
2789
عنوان

ورزش پیلاتس

86 بازدید | 8 پست

تقویت عضلات بدون استفاده از اوزون یا بارهای سنگین

کاهش استرس

خوش فرم شدن اندام از جمله پایین تنه و بالا تنه

مناسب برای تمامی سنین و تمامی سطح ها

اب شدن شکم

سوالی درمورد پیلاتس داشتید در خدمتم🙏

قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا میگن واسه سن بالاس

اصلا اشتباهه

تو باشگاه دختر 16 ساله ام میاد پیلاتس زن حامله ام میاد منه 25 ساله هم میرم

قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم

پیلاتس برای لاغری بهتره یا تی ار ایکس یا بدنسازی؟

تی ار ایکس قطعا

چون تمرینای پرتحرک اینا داره

من هم به زودی می خوام کلاس پیلاتس شروع کنم. قبلا خودم کمی خونه کار کردم، ولی می خوام منظم باشه.

اره تو خونه ام میشه با یوتیوب

اگه میخواید برید پیلاتس تیشرتای فشرده و کش پیلاتس و موکت مخصوص پیلاتس باید تهیه کنید

برا منی که BMI ام کاملا نرماله ولی بخاطر pcos یکم شکم و پهلو دارم به تنهایی برا آب کردن شکم و پهلو جواب هس یا نیازه که ورزشای جانبی ام انجام بدم؟

چون خودم با یه اپلیکیشن انجامش میدم ولی میترسم کافی نباشه و شکم پهلوم اونقدری که باید تغییر نکنن