2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگو ماهی گوشت مرغ 

غیر اینا اقا میگه درست نکن

قلیه ماهی 

یا ماهی سرخ شده

خورشت قیمه

مرغ سرخ شده 

میگو پفکی یا قلیه میگو 

کتلت با گوشت چرخ کرده هم دوسداره میپزم

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

ماکارونی قیمه قورمه مرغ کوکوسبزی کوکو سیب زمینی مرغ ترش آبگوشت لوبیاپلو استنانبولی پلو عدس پلو آش آبگوشت آبدوغ خیار کله جوش ماهی باقلا پلو جغور بغور ساندویچ مرغ پیتزا لازانیا اسنک

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
چلو گوشت و یادم میدی؟؟؟؟

گوشت رو با پیاز خورد شده و روغن سرخ میکنیم بعد رب میزنیم سرخ که شد توش ادویه میزنیم بعد چند لیوان توش آب میریزیم میزاریم بپزه آبش که کم شد آمادست برنج رو هم جداگانه دم میکنیم

قیمه قورمه مرغ

عدس پلو لوبیا پلو باقالی پلو کشمش پلو وکلا قاطی پلو

کتلت کوکو ماکارونی

خورشت کدوبادمجون خورشت الو اسفناج خورشت کنگر خورشت سیب زمینی وانواع خورشتا

کباب چوبی کباب تابه ای کباب رژیمی خوراک سبزیجات

ابگوشت عدسی لوبیا وقارچ

املت نیمرو سیب زمینی وتخم مرغ نون وپنیر

انتخاب شما افتخار ماست  

2790
2778
2791
2779