2777
2789
عنوان

ثبت نام کتاب

96 بازدید | 9 پست

سلام ،من امسال ورودی دهمم

موقع ثبت نام مدرسه گفت برای کتاب خودمون اعلام میکنیم که دسته جمعی ثبت نام بشید همگی

اما تا الان خبری نشده و یکماه دیگه مدرسه ها شروع میشه

به نظرتون اگر خارج از مدرسه ثبت نام کنم بهم کتاب میدن ؟ 😂 آخه خیلی اذیت شدم سر ثبت نام مدرسه میترسم لج کنن

یا اینکه توی گروه سوال بپرسم ببینم چی شد این ثبت نام کتاب ؟

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره چه فرقی داره؟من همیشه خودم ثبت نام میکنم

نمیدونم چون خودشون گفتن ممکنه نتونید و این داستانا گفتم بهتره تو مدرسه ثبت بشه

اما خیلی طول کشید

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

اره ثبت نام کن خودت هزینه خاصی هم نداره وظبفشونه بدن بعدشم تو اسمت رو میزنی تو سایت میاره کدوم مدرسه ...

ممنونم

نمیدونم چون خودشون گفتن ممکنه نتونید و این داستانا گفتم بهتره تو مدرسه ثبت بشهاما خیلی طول کشید

اینا بخاطر خودشون اینجوری میگن😂😂 چون روی پول کتاب یه پولیم برای خودشون به عنوان هزینه ثبت نام ازتون میگیرن

اگه ثبت نام نکنی باید آزاد تهیه کنی همین الان برو سایت مای مدیو

الان ثبت نام میکنم

ممنون

اینا بخاطر خودشون اینجوری میگن😂😂 چون روی پول کتاب یه پولیم برای خودشون به عنوان هزینه ثبت نام ازتو ...

پس همین الان ثبت نام میکنم

سال دهمه مثلا تا الان هیچ فکری نکردن😂😂