2777
2789
عنوان

شغل آزاد

63 بازدید | 9 پست

خانما بنظرتون داشتن مغازه بهترازکارتوشرکته؟ یه وامی گرفتیم من میگم طبقه بالا خونمون روتکمیل کنیم شوهرم میگه هم پول هم طلاهاتو بده مغازه لوازم یدکی بزنم

من بامغازه مخالفم چون هم باید اجاره داد هم مالیات هم قبض وبیمه هرچیم دربیاد دوباره باید برامغازه جنس بیاره نظرشماچیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به ریسکش می ارزه البته اگه پشتکارتون خوبه

درامد شغل ازاد اصلا با حقوق بگیرا قابل مقایسه نیست

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
شما تجربه مغازه داشتین؟

اره عزیزم ما از چند تا کار ازاد درامد داریم و عالیه

ولی خوب اوایل بالا پایین داره

از جیب خوردن داره

و ....

تا بیفتید رو دور

بعدش که به درامد برسی عالی میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خداروشکریعنی بعد چمدسال سودش بیشترازشرکت میشه؟

🙏❤️

خیلی عزیزم

اصلا قابل مقایسه نیست

چندسال سختی داره؟

به خیلی چیزا بستگی داره

محل زندکیتون

وسعت مغازه

نوع ارائتون و تبلیغات

کاری که انجام میدید و .....