bloodymerry مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 606 عنوان اسم ژالین 49 بازدید | 11 پست به نظرم خیلی قشنگه من که خودم اگه بچه دار بشم اسمشو میذارم ژالین من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید امروز | 07:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bloodymerry مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 606 بده ژالین چرا ؟ من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید
bloodymerry مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 606 خوب نیست چرا خوب نیست ؟ من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید
__diana__ عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 713 من عاشق اسم ژینو هستم🫠 جهنم،جاییه که بعد از مرگت،بهترین شخصی که میتونستی باشی میاد ملاقاتت!
یاصاحب_الزمانم عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2962 خوب نیس واقعا . ترکیب ژ ل رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...
bloodymerry مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 606 من عاشق اسم ژینو هستم🫠 چقدر قشنگه معنیش چیه ؟ من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید
__diana__ عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 713 چقدر قشنگه معنیش چیه ؟ یه اسم کوردیهاز ژیان به معنی زندگی میادیعنی زندگی بخش جهنم،جاییه که بعد از مرگت،بهترین شخصی که میتونستی باشی میاد ملاقاتت!