2777
2789
عنوان

کنکور

79 بازدید | 13 پست

من جنوبی هستم زیست ما خیلی سخت بود به حدی ک خیلی سر و صدا کرد عمم و یکی از دوستام ک توی یه استان دیگ غیر از جنوبی هستن خیلی خوشحال شدن ک امتحان ما سخت بوده و فک میکنن من دیگ حذف شدم از دور رقابت دلم میخواد برام دعا کنید قبول بشم ک گریه روز امتحانم با شادی جبران بشه خیلی دل شکسته ام و زشتم حتی پولم ندارم ک بگم قبول نشم سرمایه دارم یا خاستگار هم ندارم فقط دلم میخواد برام دعا کنید

زیست دوازدهم روکلا اسون نمیدن

واسه غیرحنوبی ها هم سخت بود

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

زیست دوازدهم روکلا اسون نمیدن واسه غیرحنوبی ها هم سخت بود

حقیمتش مال شما آسون تر از ما بود و من امتحان شما رو ۲۰ میشدم اگ از ما میگرفتن و سوالات ما واقعا از شما سخت تر بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیمتش مال شما آسون تر از ما بود و من امتحان شما رو ۲۰ میشدم اگ از ما میگرفتن و سوالات ما واقعا از ش ...

فکر میکنی این طوره!

منم مال شمارو نگاه کردم فکر کردم بیست میشم😂

حتی پارسالم مال سال ۴۰۳ نگاه کردم فکر کردم بیست میشم

علتش اینه که امتحانی رو تو خونه ببینی و با خیال راحت بنظرت خوبه میتونی حلش کنی ولی وقتی میری سر جلسه و استرس و فشار سنگین برات سخت میشه ، وگرنه خیالت راحت هیچ امتحانی اسون نمیدن

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

حقیمتش مال شما آسون تر از ما بود و من امتحان شما رو ۲۰ میشدم اگ از ما میگرفتن و سوالات ما واقعا از ش ...

منم سوالات شمارو دیدم اینطوری حس کردم که شاید میتونستم از امتحان خودم بیشتر بشم ولی واقعا اینطوری نیست سرجلسه رفتیم با یه سری سوال عجیب غریب مواجه شدیم من نیم ساعت اول تو هنگ بودم وقتی تو اون فضا قرار نگرفتی فکرمیکنی آسون بوده اما نبوده انقدر چالش و اینا داشت که

بعد شما نمونه سوال مال مارو داشتین ما که رسیدیم فکرکردیم میخوان انتقام نهایی بگیرن نه امتحان

به نظرم ازاین بابت نگران نباشین به شما تراز بهتری میدن🥲

Maybe in another life...💔

منم سوالات شمارو دیدم اینطوری حس کردم که شاید میتونستم از امتحان خودم بیشتر بشم ولی واقعا اینطوری نی ...

سوالای سخت و چالشی مال شما داست ولی خب تکرار زیاد داشت بازم مال مل سخت تر بود من فقط دلم میخواد امسال پزشکی تعهدی یا دارو سازی قبول بشم فقط تموم بشه

سوالای سخت و چالشی مال شما داست ولی خب تکرار زیاد داشت بازم مال مل سخت تر بود من فقط دلم میخواد امسا ...

إن شاءالله قبول میشی عزیزم من با نمره ی ۱۷زیست هم دیدم پزشکی قبول شدن بستگی داره به سطح سختی سوالات و رقبات اگه سایر امتحانارو بالای ۱۸شده باشی به نظرم نیاز نیست استرس داشته باشی🥲🫀

Maybe in another life...💔

برو گمشو اصن بحث من یه چیزی دیگه هست ن اینکه تو بشینی سر این با من دعوا کنی سیکتو بزن خود دبیر زیست ...

چه ادبی !!! لیاقت نداری عزیزم🤣

@niniyar ایشون خیلی بی ادبه فکری براش بکنید

چه ادبی !!! لیاقت نداری عزیزم🤣 @niniyar ایشون خیلی بی ادبه فکری براش بکنید

تو لیاقت داری؟

لیاقت هیچ ربطی به ادب و اینا نداره ما ادم دیدیم پارتنر داشته گل کشیده و همه چیز بازم قبول شده تو فقط لیاقت داری

ان شاء الله

شما هم لطفا برای ظهور و سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید

الهی بحق حضرت باب الحوائجه حضرت رقیه سلام الله علیها عجل لولیک الفرج و سلم امام زماننا دعاکنیم برای ظهور که دنیا فقط با ظهور ایشان به آرامش میرسه