2777
2789
عنوان

ازدواج

141 بازدید | 13 پست

سلام

بعضی تاپیک های خانم ها در مورد انتخاب همسر نظرم جلب کرد و تعجب میکنم که قریب به اتفاق ملاک هاشون درجه اول زیبایی و قدبلند و خوشتیپ و وضعیت مالیه و جالبه یکی از خانم ها گفته بود پسر خوشگل دیدی باید بهش بچسبی و ولش نکنی باید یکی بگیری که دلت بیاد ببوسیش!

حال، نظر من اینه که،بله، درسته ، زیبایی شرطه ، همونطور که من به عنوان یک آقای ۴۳ ساله که مجردم و به دنبال یه همسر مناسب هستم به زیبایی اهمیت میدم ، ولی نه اینکه فقط خوشگلی و وضع مالی مهم باشه، به نظر من مرد باید غیرت ،ایمان و اخلاق داشته باشه،باید مهربون باشه،باید جنم کار داشته باشه اینکه مرد کاری باشه و خانواده دوست باشه خیلی مهمه، بله پول مهمه اما واقعا پول ۱۰۰درصد خوشبختی نمیاره، درسته تامین رفاه و آرامش میاره ولی وقتی همسرت اخلاق نداشته باشه،وقتی بی غیرت باشه،معتاد یا اهل کار نباشه و اهل خیانت باشه چه ارزشی داره؟بازهم ترجیح میدید فقط خوشگل باشه و پولدار؟

مایلم نظر خانم های محترم در این مورد بدونم

باتشکر

من متاهلم و بر اساس تجربه میگم برای امنتخا ویژگی های مرد خوب اول وفا .بعد پول .بعدش اخلاق

همینا کافیه

با وفای بی اخلاق پولدار رو میشه تحمل کرد

ولی باز بی وفای بی پول رو دیگه نه اصلا

البته منظورم از پولدار همون رفاه معمول تو زندگیه نه پولدار پورشه سوار

اکثرا به خاطر سن کم نظرات هیجانی میدن، خواستن افراد تو زندگی زیاد مهم نیست موقعیت هایی که تو واقعیت پیش میاد مهمه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من متاهلم و بر اساس تجربه میگم برای امنتخا ویژگی های مرد خوب اول وفا .بعد پول .بعدش اخلاق همینا کا ...

موافقم

ولی از کجا میشه فهمید طرف اهل خیانت نیست و وفاداره

آدما هر روز رنگ عوض می کنن

موافقمولی از کجا میشه فهمید طرف اهل خیانت نیست و وفادارهآدما هر روز رنگ عوض می کنن

اونایی که دوستی طولانی دارن باز میتونن یکمی بسنجن ولی تو ازدواج سنتی و یا با اشنایی کم این مورد واقعا قابل تشخیص نیست

کسی که میگه خوشگل و پولدار دوست داره به این معنا نیست که به بقیه ویژگی ها اهمیتی نمیده

همش مهمه

با جنم، اخلاق مدار، وفادار و خوش صورت و متمول.

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

من متاهلم و بر اساس تجربه میگم برای امنتخا ویژگی های مرد خوب اول وفا .بعد پول .بعدش اخلاق همینا کا ...

بااحترام

موافقم

وفا خیلی مهمه و این ی چیز دوطرفه است

ولی بی اخلاقی 🤔 به نظرم نه، خیلی سخته

میدونی بستگی داره بی اخلاقی در چی ببینی ، بهتر بی اخلاقی از بداخلاقی تفکیک کنیم، چون بعضی وقتها ممکنهذیک نفر با همه مهربونیاش ولی ی چیزایی مثل گرونی و مشکلات اقتصادی یا اجتماعی و خانواده باعث بداخلاقی یا عصبانیت یک نفر بشه

باتشکر

بااحترامموافقموفا خیلی مهمه و این ی چیز دوطرفه استولی بی اخلاقی 🤔 به نظرم نه، خیلی سختهمیدونی بستگی ...

اره اونکه درسته برای همه حتی خانوما هم پیش میاد اخلاق بطور کلی مواردی مثل اروم و عصبی بودن ،شکاک بودن یا نبودن و بد دل بودن یا نبودن و خسیس بودن یا نبودن و نحوه ی گفتار و حتی اجتماعی بودن یا نبودن .....و امثالهم رو شامل میشه

حالا اینکه یکی تحت فشار زنذگی چند روز بد خلق بشه داستانش جداست دیگه

کسی که میگه خوشگل و پولدار دوست داره به این معنا نیست که به بقیه ویژگی ها اهمیتی نمیدههمش مهمهبا جنم ...

بااحترام

پس شماهم با نظر من موافقید

منم هم واسم زیبایی مهمه و کی رو دیدید دوست نداشته باشه خوشگلترین داشته باشه ولی همیشه دست روی دست زیاده

من دوست دارم یکی که به دلم بشینه ، ن اینکه دنبال خوشگلترین زن دنیا باشم

یکی که زیبایی نسبی داشته باشه و سالم،مهربون و با اخلاق باشه

بااحترامپس شماهم با نظر من موافقیدمنم هم واسم زیبایی مهمه و کی رو دیدید دوست نداشته باشه خوشگلترین د ...

بله به نظرم این متعادل ترین دیدگاه هست

الغب اقایون و خانما هم همین نظر رو دارن.

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

اونایی که دوستی طولانی دارن باز میتونن یکمی بسنجن ولی تو ازدواج سنتی و یا با اشنایی کم این مورد واقع ...

واقعیت اینه که، تا زیر ی سقف نری شناخت واقعی پیدا نمیشه

در کل مثل یه شرط بندی میمونه

ولی من ترجیح میدم حتما ی رابطه سالم قبل از عقد رسمی باشه تا ی شناخت حدودی به دست بیاد

مثل همه چیزایی که انتخاب میکنین، خرید لباس،ماشین ، میوه و ... قبل از انتخاب تست میکنین ،حالا نه اینکه بخوام آدم با میوه مقایسه کنم ولی این مورد هم نباید چشم بسته باشه

ی سوال از شما داشتم اگه دوست داشتید جواب بدید.

شما بعنوان ی مرد 43 ساله مجرد بدون ازدواج قبلی چقدر احتمال داره ی خانم 40 ساله مجرد بدون سابقه ازدواج قبلی را برای ازدواج انتخاب کنید؟ بر فرض که بقیه معیارهای شما را تقریبا داشته باشه چقدر سن براتون اهمیت داره و از چه جهاتی بهش توجه میکنید؟ آیا این مورد کلا رد شده هست برای ی آقای هم سن شما یا خیر؟

ی سوال از شما داشتم اگه دوست داشتید جواب بدید.شما بعنوان ی مرد 43 ساله مجرد بدون ازدواج قبلی چقدر اح ...

سلام

بااحترام

از پیامتون سپاسگذارم

راستش من بک ازدواج ناموفق داشتم و الان حدود ۷ساله که جدا شدم

در حقیقت سن واسم اهمیت داره اما با این مورد من مشکلی ندارم یعنی نزدیک به سن خودم یا تا حدی کوچکتر

باید بتونیم همدیگر درک کنیم و به خواسته و نیاز هم توجه کنیم🌺