2777
2789
عنوان

چپ دستا بیان

169 بازدید | 26 پست

الان نگاه کردم ۲۲ مرداد ، پنجشنبه ای که گذشت روز جهانی چپ دستا بوده ، پساپس تبریک میگم 😂

منم خودم چپ دستم ، چه ویژگی یا استعدادی داری که فکر میکنید بخاطر چپ دست بودنه و راست دست ها ندارن

فکر کنم ۱0 درصد مردم دنیا چپ دست باشند اگه اشتباه نکنم 😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه شما که برگشتی😂

روز همه چپ دست ها مبارک

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

الان من راست دستم بهم چایی نمیدین؟

چایی ریختم واسه خودم و خودت🫖☕️☕️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ی دفعه نمیشه بزارمش کنار😂😂😂

😂😂😂

منم چپ دستم ، والا ویژگی عجیبی تو خودم نمیبینم شاید سایکو باشم نمیدونم 😂😭

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

الان من راست دستم بهم چایی نمیدین؟

چایی چیه

بابا همه وسیله هارو برای راست دستا ساختن ، سالانه تعدادی چپ دست به همین دلیل میمیرن

پیر شدم انقدر دنبال صندلی دست چپ توی مدرسه گشتم حتی کنکورم صندلیم دست راست بود🤣

قربون دستت😂😘

فدات

نوش جان😂

چایی چیه بابا همه وسیله هارو برای راست دستا ساختن ، سالانه تعدادی چپ دست به همین دلیل میمیرن پیر شدم ...

یه دوستی دارم انقدر صندلی بهش نرسیده دیگه عادت کرده با دست چپ روی صندلی دست راست بنویسه 😂

فکر کنم هوش بالاتری دارن اکثرا

بله اینو میگن ولی به نظرم میانگین باهوش های دست چپ از دست راست بیشتره ولی دلیل نمیشه که دست راست باهوش نداره این همه دانشمند ما. داشتیم در طول تاریخ ولی خودمه به شخصه باهوشم مخصوصا ریاضیم

چایی چیه بابا همه وسیله هارو برای راست دستا ساختن ، سالانه تعدادی چپ دست به همین دلیل میمیرن پیر شدم ...

بخدا من همیشه طرفدار حقوق چپ دستام حتی حاضرم بخاطرتون کتک هم بخورم دیگه چکار کنم

عشقم❤️💍S