2777
2789
عنوان

حمایت میکنی

40 بازدید | 4 پست

بچه ها پیج روانشناسیمو تازه آوردم بالا حمایت میکنین ازش؟؟

مامانا پیج راجب بچه هاست میخوام تجربه های اتاق درمانم رو بذارم براتون و تکنیک های مخصوص کودک و نوجوان بذارم خوشحال میشم حمایتم کنین و دنبال کنین

@dr.hannaneheshaghnia

دکتر حنانه اسحق نیا | روانشناس بالینی کودک و نوجوان 🧠🩺

سلام دکتر جان

من که اینستا فعالیت ندارم ولی به نظرم پول بدین به پیج ها برای تبلیغ بازخورد بیشتری میگیرید تا اینجا .

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

سلام دکتر جان من که اینستا فعالیت ندارم ولی به نظرم پول بدین به پیج ها برای تبلیغ بازخورد بیشتری میگ ...

سلام عزیزم راستش این روند پول دادن رو دوست ندارم اصولا ی چرخه ی بدیه که فقط پول میگیرن ولی بازخوردی نداره عملا ب اصطلاحی دکون دستگاه الکیه قیمت ها بی نهایت بالا و بازخورد فیک من واقعی میخوام که مشکلی حل کنه

ممنون از پیشنهادت بازم عزیزم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم راستش این روند پول دادن رو دوست ندارم اصولا ی چرخه ی بدیه که فقط پول میگیرن ولی بازخوردی ...

خواهش میکنم عزیزم . چون منم قبلا پیج داشتم اینستا و می خواستم از راه نی نی سایت هنرم دیده بشه ولی نشد دیگه گذاشتمش کنار ، چون خیلی هم استمرار ندارم کلا تو کارام و زود ناامید میشم😅🤦

ولی خب بعضی پیج ها هستن که با اینکه ممکنه تعرفه ی بالا بگیرن ولی مخاطب واقعی بهتون میدن . پیج هایی که مخاطبشون والدین و مامانا هستن و...

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

سلام عزیزم راستش این روند پول دادن رو دوست ندارم اصولا ی چرخه ی بدیه که فقط پول میگیرن ولی بازخوردی ...

اونا بدرد نمیخورن شمابگو ۱۰۰میلیون فالوور فیک وقتی بدرد ادم نخورن وقابلیت لایک وحمایت نداشته باشن به چه درد میخوره. ده تاواقعی ارزشش بالاتره 👌🌺

بااحترام متقابل دنیا قشنگتر میشه 🫡🌺🎼🎵کاربر اقا