2777
2789
همیشه سعی کن از ماسک استفاده کنی عزیزم اگ بچه کوچیک هم تو خونه دای کمتر استفاده کن ازوایتکس چون ریه ...

نه بچه ندارم اما خودمون خفه شدیم از ساعت ۱۱تا الان همینجوری داره چشام و گلوم میسوزه ب غلط کردن افتادم دیگه میزارم کثافت همه جارو بگیره 😭😭😭

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فکرم خیلی مشغوله،گوشی نگاه میکنم چشمام سنگین میشه تا میزارم کنار دوباره فکرمیاد سراغم جدیدم خیلی نار ...

منم فکرم درگیر بودنی همین جوری میشم😒

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

متاسفانه بچه های من کیک میوه ای دوست ندارنتا حالا کیک هلو، کیک گیلاس و کیک کدوحلوایی پختم ولی بچه ها ...

درسته. پس همون ساده و وانیلی خوبه

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
نه بچه ندارم اما خودمون خفه شدیم از ساعت ۱۱تا الان همینجوری داره چشام و گلوم میسوزه ب غلط کردن افتاد ...

خیلی بده واقعا منم همین جوری شدم چنددفعه الان دیگ خیلی کمتر ازش استفاده میکنم درمواقع ضروری

کل درو پنجره هارو باز کن بزار هوا عوض بشه خودتونم اگ شیر داری گرم کن بخورین گلوتونو نرم کنه

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

صورتتو بشور یکم شیر بخور ،منم اینجوری میشم

رفتم حموم شیر نداشتیم ماست خوردم با خیار 😑

بابا من همیشه استفده میکنم این سری حموم دسشویی باهم زدم یهو انگار گازش گرفت بعد ریختمش تو اسپری قشنگ رفت تو حلقم اخه همینجوری میریزی همش میره تو چاه نمیدونم این حموم دسشویی با چی بشورم پس😭

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

منم فکرم درگیر بودنی همین جوری میشم😒

میشه برام دعا کنی، اصلا تو مغزم آرامش ندارم،بعضی وقتا میگم چطوری من سکته نمیکنم انقد اعصابم خرابه ،بخودم فشار میارم

به هیچکسم نمیتونم چیزی بگم،انگار حوصله توضیح ندارم ،خسته شدم از وضعیت خودم