2777
2789
میشه برام دعا کنی، اصلا تو مغزم آرامش ندارم،بعضی وقتا میگم چطوری من سکته نمیکنم انقد اعصابم خرابه ،ب ...

محتاجیم ب دعا خدانکنه سکته چیه چرا چیشده کی ناراحتت کرده عزیزم

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

خیلی بده واقعا منم همین جوری شدم چنددفعه الان دیگ خیلی کمتر ازش استفاده میکنم درمواقع ضروریکل درو پن ...

ماست و خیار خوردم باز گذاشتم پنجره و هواکش روشن کردم اصلا خیلی بد بود هرسری میگم دیگه این کارو نمیکنم اما باز تا ب خودم میام یا وایتکس دستمه یا جوهرنمک اخر میمیرم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه اسپری میکنم ،قشنگ خفه میشم ولی ریختی انگار تمیز نمیشه همش میره

افرین دقیقا منم میگم شوهرم میگه اگه لسپریی بود خودشون میریختن تواینا 🤣🤣🤣عین ادکلن میزنی همه جا

آخی عزیزم پری؟؟

نه عزیزم آب دوغ خیار هوس کردم بعد درست کردم خیلی خوردم الانم دارم از دل درد میمیرم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ماست و خیار خوردم باز گذاشتم پنجره و هواکش روشن کردم اصلا خیلی بد بود هرسری میگم دیگه این کارو نمیک ...

دورازجونت عزیزم دیگ بع این سعی کن کمتر استفاده کنی ازش چون واقعا آدمو مریض میکنه لعنتی

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

نوش جونت عزیزم ی چایی ای چیزی بخور بزار بشوره ببره 😅

فداتشمم🩷🩷

همینکار کردم گفتم خوب میشم بدتر شده😂😂😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

دورازجونت عزیزم دیگ بع این سعی کن کمتر استفاده کنی ازش چون واقعا آدمو مریض میکنه لعنتی

کم استفاده میکنم ماهی ی بار اینا نهایت ولی این سری خیلی عمیق خاستم تمیز بشه

اره دقیقا همه جا وایتکسی میشه،مطمعن میشی تمیز شده ،ضدعفونی شده

ولی اصلا خوب نیست گازش همه جا پخش میشه درجا من ک دیگه میخام کثیف باشم اصلا 🤧

واایییچ خبرت بود دخترب اندازه می خوری دیگ🤣🤣

تو گرما خیلی میچسبه هرشب درست میکنم میخورم

همیشه اندازه میخورم

امشب نمیدونم چرا زیادروی کردم😂😂😂