2777
2789
منم یه دونه نهفته دارم باید جراحی کنمدکتر میگفت به مرور ریشه دندون بغلی رو نابود میکنه 😩

واقعا ک لعنت بهش بی خاصیت ب هیچ دردی هم نمیخوره🫤

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂نه بابا از این کارا بلد نیس شب بخیر گفت رفت خوابید دیگه مردای بالای 30 سال حوصله ی اینکارو رو ند ...

🤣🤣🤣وای دخترمشکل منم هست اخه چرابعد30ریلکس ترمیشن واقعااونازندگی اروووم بی حرف وحاشیه میخان ولی مامیخاییم نازبکشه دنبالمون بیاد

ترجیح میدم بجای باوقاربودن خوشحال باشم👻

😂😂نه بابا از این کارا بلد نیس شب بخیر گفت رفت خوابید دیگه مردای بالای 30 سال حوصله ی اینکارو رو ند ...

حالا شوهرمن هرچی ک میگذره اخلاقش بهترمیشه اوایل انقدر مغرور بود ک نگو

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

🤣🤣🤣وای دخترمشکل منم هست اخه چرابعد30ریلکس ترمیشن واقعااونازندگی اروووم بی حرف وحاشیه میخان ولی ما ...

😂😂این کلا آرومه 30 رو هم رد کرده آروم تر شده اصلا سر همین آروم بودنش قهر کردم دوساعت باهاش از اینور و اونور حرف میزنم تهش یه سر تکون میده

حالا شوهرمن هرچی ک میگذره اخلاقش بهترمیشه اوایل انقدر مغرور بود ک نگو

این اخلاقش خیلی خوبه اصلا مغرور نیس ولی کم حرفه اصلا پای غیبتام نمیشینه از فامیل و در و همسایه حرف میزنم گوش میده حالا یه حرف کوچیک هم میزنه من خودم خیلی پرحرفم جوری که ولم کن 3و 4 ساعت بی وقفه حرف میزنم