2777
2789
عنوان

اگه دنبال کاری 👍🏻

77 بازدید | 6 پست

📣 دعوت به همکاری

اگر دنبال یک مسیر کاری جدید و انعطافپذیر هستی، برای همکاریچند نفر همکار می پذیریم

🔹 فعالیت در حوزه محصولات مراقبتی و زیبایی

🔹 آموزش و پشتیبانی تیمی و رایگان

🔹 امکان فعالیت بهصورت آنلاین

🔹 مناسب برای افرادی که به فروش و ارتباط با دیگران علاقه دارند

اگر دوست داری شرایط همکاری رو بدونی، پیام بده تا کامل برات توضیح بدم 🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

توضیح بدع

حتماً 😊

من در مجموعه نفیس، در حوزه محصولات مراقبتی و زیبایی فعالیت میکنم. مدل کار بهصورت فروش و بازاریابی شبکهایه؛ یعنی هم روی فروش محصولات کار میکنی و هم در صورت علاقه میتونی تیم خودت رو بسازی و از عملکرد خودت و تیمت پورسانت دریافت کنی.

برای شروع هم آموزش و پشتیبانی تیمی داریم و امکان فعالیت آنلاین هم هست.

البته حقوق ثابت کارمندی نیست و درآمد بر اساس عملکرد و فروش محاسبه میشه.

اگه دوست داشته باشی، میتونم شرایط شروع، نحوه درآمد و اینکه دقیقاً چه کارهایی باید انجام بدی رو هم برات توضیح بدم 🌱

منم خیلی از تبلیغا دیدم ولی این مدل کار رسما علافیه چون پورسانتی خیلی بده

اره میدونم چرا این حرفو میزنی چون خیلیا نتونستن موفق بشن تو این کار چون این جور کسبو کار مثل کارمندی نیست یه کار مشخص و یک پول مشخص داشته باشه بستگی به عملکردت و زرنگیت داره ولی شما اطلاعات دقیقم نداری اگر به شرایطی که گفتم علاقه داشتی میتونم تو یه مصاحبه کار رو کامل توضیح بدم که با چشم باز انتخاب کنی