2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت

79 بازدید | 11 پست

با فا ل و فا لگیر،حس ششم ،سرکتاب و.... آشنا نمیشدم

حس میکنم آیندمو دارم با این چیزای مزخرف پیش میبرم

انگار برام اعتیاد شده و خیلی انرژی و انگیزمو آورده پایین

چیکار کنم دیگه دنبال اینا نرم؟؟کسی تاحالا بوده همش دنبال همینا باشه بعد کلا بیخیالشون بشه؟چی شد اگر میشه تعریف کنید

دارم دیوونه میشم از بس رفتم سراغ اینا، اصلا دست خودمم نیست انگار

مثلا میگم از امروز دیگه نمیرم اما باز وسوسه میشم میگم این آخرین باره دیگه😑

وطنم🇮🇷❤️🔥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم بهتره بامراقبه قانون جذب اینطورچیزاآشنابشی.اونطوری میفهمی دست خودآدمه وقسمتت

دکترجودیسپنزاروسرچ کن مدرس هست خیلی کمک میکنه فیلماش اینا

ترجیح میدم بجای باوقاربودن خوشحال باشم👻

به خودت بگو وقتی خدا هست که دستش از همه دست ها بالاتره دیگه نیازی به این چیزها نیست فالگیرها اگه کار ...

اره درسته خیلی ام میگم اما باز میگم حالا برا سرگرمی یه سوال میپرسم اما واقعا حرفاشون روم تاثیر می ذاره

مثلا من الان دوست دارم برم فرهنگیان اما یکی بهم گفت پشت کنکورم بمونی فرهنگیان نمیاری فقط سراسری .دارم دیوونه میشم با فکر کردن بهش .روزی صد بار به خودم لعنت می فرستم میگم چرا رفتم پرسیدم عصاب خودمو داغون کنم

وطنم🇮🇷❤️🔥

منم اینطورم و اعتقاد دارم و حتی به دعا ام خیلی اعتقاد دارم چون تاثیرشو دیدم ولی چون اگاهم سمتش نمیرم اصلا

به این فک کن که انرژی منفی زیادی داره

تا حدی درکت میکنم چون من کنجکاوم و دوس دارم همچیو طبق .فا.ل پیش ببرم ولی فا.ل ها ۹۰ درصدش دروغه اینو منی میگم که بیشترشونو تست کردم

طالع بینی ام یه زنه بود میگفتم واووو چقدر خفنه طالعمو دید داشت میترکید عقده ای همچیو منفی گفت تا یه مدت ملکه ذهنم شده بود حرفاش تازه فهمیدم حرفاش از سر حسادت و دروغ بوده

فامیلمون سر رابطمون رفت پیش فا.لگیر اونم نامردی نکرد واسه اینکه فامیلمون دعا بگیره گفت من پارتنرمو با دعا جذب کردم که اونم دعا بگیره و جذب کنه

اونا فقط بفکر خودشونن و مردمو بازی میدن

عزیزم میدنی پیش اون از خدا بی خبرا رفتن کفره؟!میدونی گناه کبیره است؟میدونی داری خودتو حتی اطرافیان ت ...

اره راجب حکمش تحقیق کردم اما بازم نمی تونم نرم بخدا موندم چیکار کنم .میبینی حدود یکی دو هفته نمیرم ها ولی باز کشیده میشم سمتشون

اطرافیانم برا چی؟

وطنم🇮🇷❤️🔥

میگن اجنه تا قبل از حضرت عیسی به تمام اسرار بالا مطلع بودن چون درب های آسمون باز بوده اینا میرفتن گوش میدادن که چه اتفاقی قراربوده بیوفته بعد از اون نیمی از درها بسته میشه و بعد از حضرت محمد تمام در های آسمان بسته میشه،اگر کسی بهت میگه من موکل دارم من از آینده با خبرم چرت محضی بیش نیست ، اگر هم چیزی دارن که بهت بگن بخاطر اینه که در گذشته ات بوده نه آینده!اینم یادت باشه که ذهن تت هرچیزی که باور کنه رو تورو در مسیرش قرار میده پس اگر دوبار ی چیزی بهت گفتن و درست درومده بخاطر قدرت اونا نیست بخاطر باور خودت به اون مسئله و راهی که ضمیرناخوداگاهت تورو برده بوده،هیچ کس جز خدا از آینده انسان باخبر نیست هیچ کس،تو برو به یکیشون اطلاعات دروغین بده ببین چجوری برات خوب ف...ال میگیرن!! با بر زدن چهارتا کارت و ی حس درونی نمیشه آینده و انتخاب کسی رو پیش بینی کرد و زیر سوال برد،ببخشید طولانی شد منم عین تو بودم تا این چیزا رو فهمیدم خواستم کمکت کرده باشم❤️

منم اینطورم و اعتقاد دارم و حتی به دعا ام خیلی اعتقاد دارم چون تاثیرشو دیدم ولی چون اگاهم سمتش نمیر ...

اره واقعا کاش منم هیچ وقت نرم

خیلی بده بخدا .قشنگ اعتیاد آوره و رو کل زندگیت تصمیماتت همه چیت تاثیر میزاره .انگار خودت اختیار خودتو نداری و یه چیز دیگه داره تورو کنترل میکنه

وطنم🇮🇷❤️🔥

میگن اجنه تا قبل از حضرت عیسی به تمام اسرار بالا مطلع بودن چون درب های آسمون باز بوده اینا میرفتن گو ...

اره واقعا درسته .ممنونم عزیزم لطف کردی

وطنم🇮🇷❤️🔥