2777
2789
عنوان

کنکور

112 بازدید | 7 پست

سلام من یه کمک میخواستم ببینیدمن امروز رفتم پیش یک مشاور کنکور. بعد این مشاور به من گفتش که من سه مسیر رو برای تو میذارم. مسیر اول مسیریه که ماز پیش میگیره. و ماز اینطوریه که خب کل کلاس داره، کلاسا رو میرن و تا اواخر اسفند، تا اوسط اسفند تموم میکنن همه درسا رو و اول ببین نیم سال دوازدهم رو با دهم پیش میبرن نیم سال دوم رو با یازدهم رو مسیر دوم مسیریه که من از الان تا پایان دی ماه میشینم فقط فقط فقط دوازدهم میخونم و خب وقتی پرسیدم تست در چه حد و اینا گفت در حد یادگیری طیش تست میزنم و بعد از اون تایمی که باقی میمونه رو من میشینم پایه میخونم. یعنی دهم و یازدهم. و مسیر سوم مسیر هستش که من طی یک ماه میشینم دوازدهم رو خیلی سطحی، کامل ولی میخونم. یعنی میشینم فقط در حد بیست سی درصد از مطالب رو میخونم. فقط یک ماه. در حد اینکه بیست سی درصد مطالب رو یاد بگیرم. ولی کل کتاب رو میخونم اما سطحی. و اینطوریه که بعد از اون جامعه هر سه پایه رو پیش میبرم. حالا من نمیدونم. نظرتون چیه . آیندهمه واقعا میترسم چیکار کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جای بهتربرو دوازدهم که تاثیرش بیشتره چراسطحی

نه نمیدونم واقعا چه روندیه ولی اینطوریه که اول بیا یه پیش زمینه کم داشته باشی بعد استارت بزنیم هر سه تا پایه رو جامع پیش ببریم واقعا باز نمیدونم

من خودمم تازه شروع کردم ولی حس میکنم با ماز پیش بری بهتره و حتی با اونا پیش بری زیاد نیاز پیدا نمیکنی به مشاور و همه مفاهیم و کامل میگیری برای درسای تخصصی تا اسفند و بعدشم ۴ ماه وقت تست بیشتر و جمع بندی و... داری