2777
2789
عنوان

درد زایمان

105 بازدید | 15 پست

هفته ۳۷ امم میشه بگید با چه علائم و چه نوع دردی باید شک کنم خونمون تا بیمارستان یکساعتو خورده ایم راهه و واقعا وحشت دارم بارداری اولمه زایمانم طبیعیه

از تو فقط یدونه هست؛ قدرخودتو بدون :)

فکر کنم از گرفتگی کمر و زیر شکم شروع میشه و هر بار میگیره و ول میکنه مثلا اوایل هر یه ساعت بعد هر نیم ساعت بعد هر یه ربع و بعدشم درد اصلی باز شدن دهانه رحم و زایمان

مرتیکه عو.ضی درخواست نده حیو.ون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا انقدر خیره سر شدم ک یادم رفته دردا دقیق چجوری بودicon

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

فکر کنم از گرفتگی کمر و زیر شکم شروع میشه و هر بار میگیره و ول میکنه مثلا اوایل هر یه ساعت بعد هر نی ...

شبیه گرفتگی پریودیه؟؟؟

نترس.

تو زایمان اول،همچینم زود بدنیا نمیاد بچه.

درد از کمر سروع میشه،مثل پریودیع،ممکنه ترشحات قهوه ای رنگ هم داشته باشی چون رحم میخواد باز بشه.

اولش فاصله دردها زیاده،مثلا هر چهل دقیقه یکبار،کم کم فاصله کم میشه .تا اون موقع وقت داری بری بیمارستان.

فکرنکن سریع میاد.استرس نگیر.ولی خودتو زود برسون چون بدن آدما با هم فرق داره و بعضا خوش زا هستن.

زایمانهای مادرتون چطور بوده؟ممکنه شبیه مادرتون باشید.

کمر درد ک شبیه ب پریود میشه با درد زیر دل ولی بیشتر کمر درد

اخه خیلی کلا کمر درد دارم میترسم نتونم تشخیص بدم درست نمیدونم

نترس.تو زایمان اول،همچینم زود بدنیا نمیاد بچه.درد از کمر سروع میشه،مثل پریودیع،ممکنه ترشحات قهوه ای ...

مرسی ازت

مامانم سر من اذیت شده درد کشیده ولی واسه داداشم خیلی راحت بوده زایمانش

اخه خیلی کلا کمر درد دارم میترسم نتونم تشخیص بدم درست نمیدونم

آره میفهمم ن اون کمر درد فرق داره مثلا زمان مشخص داره همش درد نمیگیره یهو میگیره و قطع میشه مثلا بعد میره ۲۰ دیقه دیگ این مدت وسطش هی کم میشه تو حالا راهت دوره زمان بگیر وقتی دیدی منظمه درد زایمانه برو حتما زود

نترس.تو زایمان اول،همچینم زود بدنیا نمیاد بچه.درد از کمر سروع میشه،مثل پریودیع،ممکنه ترشحات قهوه ای ...

عزیزم جثه دخترا تو خوش زا بودن یا نبودنشون موثره؟

من خیلی جا سوئیچی ام🤭

مرسی ازت مامانم سر من اذیت شده درد کشیده ولی واسه داداشم خیلی راحت بوده زایمانش

خب چون داداشت ،زایمان دومش بوده احتمالا.

سر اولین بچه،بدن اولین تجربه اشه،یکم طول میکشه ولی اگه زیاد پیاده روی کنی ماههای آخر،خیلی خوبه

خب چون داداشت ،زایمان دومش بوده احتمالا.سر اولین بچه،بدن اولین تجربه اشه،یکم طول میکشه ولی اگه زیاد ...

روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم ورزش و تمرینای لگنی ام انجام میدم

عزیزم جثه دخترا تو خوش زا بودن یا نبودنشون موثره؟من خیلی جا سوئیچی ام🤭

بیشتر بستگی به لگنتون داره.وقتی ماه آخر میرید معاینه،دکتر میگه لگنت خوبه یا نه.چون بعضیها لگن کوچیکی دارن و بهتره سزارین کنن

بیشتر بستگی به لگنتون داره.وقتی ماه آخر میرید معاینه،دکتر میگه لگنت خوبه یا نه.چون بعضیها لگن کوچیکی ...

منکه مجردم برای آینده پرسیدم

چون عاشق بچه ام ولی زایمان مثل چی میترسم😅