2777
2789
عنوان

اخی یادش بخیر 🤣🤣🎀

86 بازدید | 8 پست

وقتی ۱۴ سالم بود رو پسر فامیل کراش داشتم اومده بودن خونمون بعد مامانم یه سینی رو انتخاب کرده بود که خیلی قشنگ بود ولی خدایی سنگین بود تو اون سینی هم حدود ده تا چایی بود که برای زور من بلند کردن اینا سنگین بود

خلاصه ما رسیدیم به کراشمون یادم نمیره یه لحظه تو دستم سنگینی کرد داشت میریخت چایی ها روش و بعد زاویه اینطوری بود که اگر میریخت روش یجاییش میسوخت و آرزوی بچه رو باید به گور میبرد 😂😂😂😂وای نههههه

آقایون قبل از اینکه بهم درخواست بدن آدرس خونه مادرشون هم لطف کنن☺️💅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعد فکر کن مثل این رمانا ولی برعکسش

باید باهاش بخاطر اسیبی که بهش زدی ازدواج میکردیicon

بعد اولش ازهم متنفر بودین کم کم عاشق هم میشدین

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

نه بابا دوبرابر سن خودم بود سنش 😂😂

بهتر

از فامیل شوهر در نمیاد😃😂

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

بعد فکر کن مثل این رمانا ولی برعکسش باید باهاش بخاطر اسیبی که بهش زدی ازدواج میکردی بعد اولش ازهم مت ...

نههه😂😂😂

آقایون قبل از اینکه بهم درخواست بدن آدرس خونه مادرشون هم لطف کنن☺️💅

نههه😂😂😂

icon icon

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.