2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید

111 بازدید | 19 پست

میدونم طولانی ولی لطفاً تا آخر بخونید

کلاس نهم هستم و امسال باید تایین رشته کنم

جواب هدایت تحصیلی ها اومده ریاضی و فیزیک الف آوردم و رشته های تجربی و انسانی گروه ب با حداکثر تراز قبولی ۹۰ به بالا که من هردو رشته تراز نمره ام ۷۰ الی ۷۵ نمیدونم ظرفیت مدرسه تا این اندازه پایین میاد یا نه از طرفی اصلا و ابدا علاقه ای به رشته ی ریاضی و فیزیک ندارم فقط به یک دلیل حاضر شدم ثبت نام بکنم فقط بخاطر اینکه شاید بتونم سال بعد یعنی کلاس دهم برای یازدهم تغییر رشته بدم برم انسانی یا تجربی که امروز یبار دیگه رفتیم مدرسه ببینم اوضاع بر چه حاله؟

از کارکنای مدرسه پرسیدم خیلی قشنگ ریدن به روحیم

و امیدم رو ما امید کردن:

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

( گفتن ممکنه اما خیلی سخته و باید آموزش و پرورش مثل الان که برای ثبت نام دهمیا که براساس تراز نمره قبولی میکنن اون موقع هم یک همچین چیزی هست مثلاً باید آموزش و پرورش درخواست بده تا بتونیم تغییر رشته قبول بکنیم:(

از طرفی هم میگم برم هنر یا خدمات کاردانش یا فنی حرفه ای که الف آوردم تا آبان فقط بخاطر همین مسئله سردرگمی

برای ثبت نام رشته انسانی و تجربی یا همون تغییر رشته واسه سال بعدش هست که توی اون مدرسه موندم

ولی میترسم اگر خیلی هم معطل کنم مدارسی که کاردانش ثبت نام میکنند ظرفیتشون پر بشه و جا برام نمونه

فکر نکنم تغییر رشته دیگه امکان پذیر باشه مورد بعدی تو هدایت تحصیلی یعنی نمیشد بری تجربی؟

چندتا جا دیدم که میگفتند میشه یه عده یک دیگه هم میگم نمیشه بخدا سردرگم موندم نمیدونم چه غلطی باید بکنم

چندتا جا دیدم که میگفتند میشه یه عده یک دیگه هم میگم نمیشه بخدا سردرگم موندم نمیدونم چه غلطی باید بک ...

چرا نمیشه میشه دیگه تو اولویت ب هست باید چند روز صبر میکردی الف ها ثبت نام کنن بعد تو میرفتی اسم مینوشتی. یکم پیدا کردن مدرسه خالی درست حسابی سخت هست ولی خب پیگیری میخواد

هرچی علاقه داری همون رو برو من هم مثل تو امسال میرم دهم خودم دوست داشتم برم ریاضی اما به دلیل حرف های خانواده رفتم تجربی تو اشتباه نکن اول بازار کار و آینده شغلی هر رشته و بعد هم با توجه به علاقت تصمیم بگیر

چرا نمیشه میشه دیگه تو اولویت ب هست باید چند روز صبر میکردی الف ها ثبت نام کنن بعد تو میرفتی اسم مین ...

رفتم میگن فعلا داریم هشتاد به پایین رو ثبت نام میکنیم

چندبار هم پرسیدم و گفتن که تا تراز هفتاد به پایین جا نمیمونه و ظرفیت پر میشه!: دیگه دروغ که نمیگن