2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

502 بازدید | 1 پست

من انرژی زنانه بالایی دارم و این مربوط به امروز و دیروز نیست از وقتی فهمیدم این لوندی و انرژی زنانه در من بوده بخاطر علاقم خیلی مطالعه کردم سالها دربارش

خیلی به این سوال تو سایت برخوردم چیکار کردی و یا انرژی زنانه چیه اکثر کاربرا درست معنی واقعی انرژی زنانه رو نمیدون و اشتباه دیگران رو راهنمایی میکنن منم

خلاصه ای رو در جواب یکی از کاربرا گفته بودم و صلاح دیدم تاپیک بزنم تا بقیه استفاده کنن

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

وقتی میگیم یک زن انرژی زنانه بالایی داره یعنی آرامش و حضور داشتن به این معنا که لازم نیست همیشه درحال جنگیدن و ثابت کردن خودش باشه یا درحال کنترل کردن همه چیز

اعتماد به نفس داشته باشه برای خودش ارزش قائل باشه حد و مرز داشته باشه بدونه چی میخواد برای جلب توجه بقیه خودشو کوچیک نکنه

لطافت و مهربانی بتونه محبتش رو نشون بده و با بقیه همدلی کنه

پذیرندگی یعنی توانایی پذیرفتن کمک محبت تعریف و انتقاد زو داشته باشه نه اینکه بگه همه چیزو خودم انجام میدم و از کسی کمک نمیخوام

ارتباط با احساسات یعنی احساسات خودش رو بشناسه و به خودشناسی رسیده باشه و بتونه احساساتش رو بیان کنه

ظرافت و مراقبت از خودش به خودش برسه به سلامتش ظاهرش روانش و چیزهایی که باعث میشن به خودش حس خوبی داشته باشه

انعطاف و خلاقیت یعنی بیشتر دنبال هماهنگی و ساختن باشه تا رقابت و زورآزمایی

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)