2777
2789
عنوان

دنیای فانتزی

117 بازدید | 30 پست

دنیای فانتزی شما چیه؟! مثلا بهتون بگن میتونین یک ماه اونجور که دوست دارین،زندگی کنین اون چجوره؟!

برا من یه جزیره که فقط خودم باشم و،خودم الانم هرموقع از چیزی ناراحت بشم از آدما دلم بگیره تجسم میکنم که یجایی ام تک و تنها دور از همه اون موقع آرامش میگیرم

جنگ نباشه جایی

گرسنگی نباشه

آزادی باشه

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه جهان آرمان شهری

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

دنیای فانتزیم ام چطور

بگم مقاله ای ک دارم مینویسم و اکثرا ترجمه میکنم تموم بشه و یه لیوان چاییی بردارم بگم اخیشششش😁 اخرش خوش گذشت به خوبی تموم شد

عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲

قشنگ بود:)

🙂

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

تو بانک کار میکنم

برای خودم یه خونه دارم و تنهایی زندگی میکنم

باشگاهمو میرم

فیلم میبینم

غذا هایی که دوست دارم میخورم

و یه یارای خوب و مهربون و وفادار دارم:)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

ی خونه مستقل و نقلی نزدیک محل زندگی الانم بگیرم مجردی و اونجا با یک حساب بانکی پر زندگی کنم . دانشگاه رشته مورد علاقم برم و خونم رو به سلیقه خودم دیزاین بکنم. برای خودم پک ماژیک راندو تاچ داشته باشن و نقاشیای خفن بکشم و فروش داشته باشم... یک زندگی اروم و منظم ...شاید اون وسط کسی هم که ادم حسابی باشه و دوستش داشته باشم

زندگی شخصی خودم همون زندگی رویاییمه ولی بیماریم نباشه کامل میشه

در کل زندگی رویاییم اینه کشورم ازاد و موفق و پیشرفته باشه

جوان ناکام به خاک سپرده نشه مردم شاد باشن و پدری شرمنده خانوادش نباشه

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)